Annons
Annons


STRETCHA EN SKADAD HAMSTRING?


Fick en kommentar jag kände att jag var tvungen att svara på…

btw, en fråga.. när man har skadat hamstring, skall man undika att gå ner i spagat och kicka osv?

SVAR: Hej! JA det ska man absolut! Jag har en hamstringskada just nu och jag får inte stretcha eller vara i något ytterläge och inte heller göra NÅGOT som känns i hamstring! Jag får heller inte springa eftersom det belstar hamstring onödigt mycket! Allt detta gör att läkningen förlängs! Min hamstringläkare sa att varje gång man gör något som känns i hamstring förlängs läkningstiden med 1 vecka. Så det man ska göra är styrka styrka styrka! De rehabövningar jag lagt upp på bloggen är speciellt bra för just hamstringskador så kör dem 🙂 Lycka till!

Annons

Kram Ida

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar