Annons
Annons


STRETCH TIPS – DEL 2


Denna veckans tema är stretch hela veckan och jag har utmanat er att stretcha 30 minuter om dagen. Har uppkommit lite frågor om hur varm man måste vara för att stretcha och om man måste ha tränat innan?

Annons

Mitt svar är att man behöver inte ha tränat innan och ca. 5 minuters uppvärmning räcker. Gå snabbt eller i trappor, spring eller cykla i 5 min så är ni lagom varma.

Är också bra att ha på sig varma kläder så man håller uppe värmen under stretchen och använd timer så man stretchar lika länge på varje sida. Annars är det lätt att stretcha lite kortare på den ”stelare” sidan 😉

Ni har också frågat efter övningar och här kommer mitt tips nr 2 för rumpa/höft. En av mina favoriter, riktigt grym övning! 😉

[videofyme id=”637109″]

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar