Annons
Annons


STORT GRATTIS TILL MIG!


bday11bday4bday9b-daybday10bday6bday2bday5b-day1bday7bday8

Det är bannemej ingen vanlig dag idag för det är min födelsedag, Hurra Hurra Hurra! Satt igår och kollade igenom mitt arkiv med bilder från senaste året och kom på att jag tar massa härliga bilder men att jag inte lägger ut dem 😀 Så här kommer en bomb med de bilder jag blir glad av och som aldrig blivit postade på bloggen!

Annons

Nu har i alla fall sista året som något på 20 har börjat och jag känner mig bättre, klokare, snyggare, friskare och starkare än någonsin! Året som 28-åring har inte varit en dans på rosor och jag har slitit hårt men det har också varit magiskt! Jag har ex. sprungit mitt första lopp, börjat bygga upp bolag, blivit sårad, skrattat, minskat på träningsmängden, blivit vegetarian, börjat youtuba, fått ordning på min mage, varit på yoga läger, hållt i min första helt egna träningsresa, gjort plåtning med Stadium, inlett nya samarbeten, avslutat gamla samarbeten, blivit blondin igen, klippt av mig håret, köpt lägenhet, snart sålt lägenhet, gråtit, skrattat, lärt känna nya männiksor, lärt mig älska soppa, blivit av med mitt kaffeberoende, hatat livet, älskat livet och mycket annat. Jag har även rest massor och under det senaste året har jag varit i Marocko, Thailand, Miami, Sälen, Ibiza, Portugal, Frankrike, Turkiet, Thailand igen, Dubai och snart London. Woop! Inte konstigt att jag är fett trött på att flyga 😀 Haha. Det har varit ett väldigt lärorikt år och jag känner att jag har utvecklats på alla plan jag kan och förberett mig för ett kommande fantastiskt år!

Vill bra säga till mig själv att jag är galet grym och ett stort jäkla GRATTIS! ♥

41 kommentarer | Translate


Annons
Laddar