Annons
Annons


STAY POSITIVE


SVAR PÅ KOMMENTAR:

Hej Ida, började läsa din blogg för ett tag sen för att jag gillar din energi. Jag dansar inte med tränar en del och det är kul att få lite inspiration från nån som är så aktiv som du. Men jag har en fråga: hur lyckas du vara så positiv och glad hela riden? Jag menar med din skada tex, har lyckas du vara så positiv trots motsättningar? Det är verkligen inspirerande men jag kan tänka mig att det inte alltid är så kul, hur gör du för att ”tänka” rätt?
Tack för superblogg!!

Annons

SVAR: Hej Amelie och tack för din fina kommentar! Roligt att du tar upp just detta!

Jag är ganska bra på att se positiva saker i allt som händer! Just nu tänker snurrar dessa tankar i mitt huvud:

”Visst jag har en sträckning i hamstring och i 2 utåtrotatorer på höger ben + att jag har ett stukat nyckelben och en inflammerad axel. Jag kan/får inte stretcha höger baksidalår/rumpa, inte göra armhävningar, lyfta mina klasskamrater, springa, hoppa, kicka och jag kan inte slappna av när jag dansar utan måste hela tiden tänka på vad jag kan/får och inte kan/får göra! Ett ganska jobbigt läge helt enkelt!

Men det är 12 veckor kvar på min 3 års långa utbildning och fullföljer jag inte detta så får jag inget diplom och det är inget alternativ! Jag får helt enkelt lösa detta på bästa möjliga sätt! Jag har köpt ett par värmebyxor som är skitjobbiga att ha på mig när jag dansar men de hjälper mot sträckningen! Jag har bytt inriktning från jazz till modernt och jag kör på med min rehab och går på behandlingar så mycket jag hinner och har råd med! Detta kanske inte var mitt ”drömslut” på min utbildning men allt detta gör att jag lär mig massa saker plus att rehabsträningen gör att jag blir grymt stark på de ställen av kroppen jag varit svag på innan! Hur grymt är inte det?”

Haha, ungefär så tänker jag om mitt läge just nu! Ingen ide att vara negativ för det löser ändå inga problem! Mitt tips är att inte koncentrera sig på de negativa sakerna i allt utan fokusera på att lösa situationen på bästa sätt istället! Det finns ju alltid de som har det värre! 🙂


Just smile and try to mean it…

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar