Annons
Annons


STARTA EGET INSPIRATION


11094215_10155513857000640_1707072986_n

God tisdag mina finisar! Hoppas ni mår toppen? Jag mår kalas och ska snart springa iväg på en föreläsning om hur man lägger upp en budget när man startar företag. Jag har haft eget företag ett bra tag men har nu bestämt mig för att lära mig allt då jag har nya grejer på G. Att vara egen/entrepenör och komma på nya företagsideer och sätta dem till verklighet är något jag tycker är så sjukt kul. Detta intresse delar jag även med min duktiga pojkvän som startat en podd där han träffar personer som har startat och som driver framgångsrika företag och intervjuar dem om deras resa. SÅ himla inspirerande att lyssna på och jag kan verkligen tipsa om senaste avsnittet med Filip Tysander som ligger bakom klockmärket Daniel Wellington som är på väg att bli världens största. Så sjukt coolt! Jag lyssnade på denna under min PW igår och blev taggad 🙂 Vill ni så kan ni lyssna på avsnittet HÄR.

Någon av er som har planer på eller kanske redan har startat eget företag?

//English: Good tuseday my sweeties! Hope you feel great? I feel fantastic and are soon going to a lecture about how to set a budget when starting businesses. I have had my own company for a while but has now decided to teach me everything I need to know. Being entrepreneur and come up with new business ideas and put them into reality is something I think is so fun. Any of you who have plans or may already have started your own business?

 

Annons

 

5 kommentarer till “STARTA EGET INSPIRATION”

 1. Jag smider lite planer om att starta eget företag. Skulle du vilja göra ett inlägg om lite tips hur man bär sig åt för att lyckas inom hälsobranschen? 🙂

 2. Hej igen!
  Jag har börjat smida lite planer på eget företag. Brinner verkligen för kost, träning och hälsa och vill verkligen utvecklas och jobba inom detta! Så om du har tips skulle de tacksamt tas emot 😉
  Jag har gått en Hälsokock utbildning så till och börja med är det coachning och skapande och av sunda recept som är min företags ide. Men drömmen vore att öppna eget lunchställe med ekologisk och hälsosam mat och så klart utveckla träningen!
  Tack för en super bra blogg och vi ses i thailand:D
  Är supertaggad på träningsresan!

  1. Hej Emelie,
   Om du fortfarande ar intresserad av att oppna halsa cafe/lunchstalle bor vi prata.

   Adda mig pa facebook eller insta Gigi Arjomand (@gigiarjo)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar