Annons
Annons


SPARA I AKTIER


God morgon älsklingar! Idag tänkte jag ta upp något som jag tycker är så intressant! Jag har alltid varit väldigt intresserad av pengar och jag ÄLSKAR att spara. Enda sedan jag var 12 år och fick hantera mitt eget barnbidrag har jag tyckt det varit så kul och nästan som en sport att spara. Dock har jag inte riktigt vågat mig på det där med aktier då jag inte haft tid att sätta mig in i det tillräckligt. Jag försökte en gång för typ ett år sedan och jag kan bara säga att det gick inte som jag ville 😀 Haha. Efter det har jag inte vågat mig på det igen.

Annons

Men nu ska jag ge det en ny chans och då ska jag testa nya appen Spira där man får hjälp att spara sina pengar i 7 framgångsrika bolag på Stockholmsbörsen. Det passar mig perfekt att få hjälp med detta då jag inte har den kunskap som krävs själv för att bli framgångsrik inom aktiespar. Man ställer in hur mycket man vill spara varje månad och sedan så drar Spira automatiskt pengar från ditt konto och investerar dem i framgångsrika bolag. Så bra då jag själv slipper tänka på det där med att spara i rätt aktier och få hjälp av proffs istället.

Oftast är det så att man betalar en viss % i fondavgift vilket kan verka lågt, men på lång tid kan det bli otroligt mycket pengar. I Spira tar de istället en fast engångsavgift när man sätter in eller tar ut pengar. Appen är verkligen jättelätt att förstå och självklart utan dolda avgifter.

Kolla in och läs mer om Spira här!

Hur gör ni? Sparar ni i aktier?

3 kommentarer till “SPARA I AKTIER”

  1. Jag sparar inte i aktier, jag har alldeles för dålig kunskap om hela aktiesparandet, men detta lät som et bra tips.

    1. Ja man blir ju lite räd för det när man inte har koll. Dena appen är verkligen ett bra alternativ för mig 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar