Annons
Annons


SÖNDAGSSTATUS


vanner

Hej älsklingar! Sitter hemma i soffan med en kopp te och njuter av denna söndagsmorgon så gott det går. Igår var jag på Pole Dance SM med Lilla P och Alex (på bilden ovan) och hejade på vår kära vän Navas som tävlade för första gången. Så duktig och kul att se! Blev väldigt pepp på att börja med Pole igen och funderar starkt på att köpa hem en Pole i mässing till nya lägenheten. Vi har ju utrymme för det i sovrummet så varför inte?

Annons

Status just nu:
♥ Lite småtrött för jag var uppe och beställde grejer till lägenheten till sent igår och vaknade 7.30
♥ mensvärk och ömma bröst
♥ myror i benen pga. att jag inte tränat sedan i tisdags
♥ lite småirriterad på min pojkvän som fan inte kan lära sig att städa efter sig. Alla tips mottages gärna?
♥ sjukt förbannad på diskmaskinen som har något allvarligt problem som inte vill diska klart utan bara piper.
♥ men ändå ganska glad då livet känns härligt!

Haha ja där fick ni dagens status. Åkte på en liten jobbig maginfluensa i veckan och har därför inte tränat på länge så tänkte gå på ett yogapass efter lunch idag. Längtar verkligen att få röra på mig. Att ligga och sitta still för länge är inte bra för mitt humör alltså som ni kanske märker på listan ovan. Lite yoga kommer att göra susen!

Veckans poddavsnitt: Kan inte påstå att det blev vårt bästa då det bröts hela tiden i samtalet då Viktor befinner sig i Miami men tycker ändå ni ska lyssna. Avsnittet förra veckan och veckorna innan har blivit superbra så har ni inget att lyssna på under öndagspromenaden eller städdagen så är ett tips att lyssa på dem. Sök på ”Den Friska Wargen” i iTunes eller gå in HÄR.

Veckans bästa video: Har ni missat min och Alex Break Dance Battle så måste ni kolla nu 😀

Veckans erbjudande: (Här kommer reklam för min webshop Welloteket) Vi har fram tills imorgon 10% på hela kategorin IBS (Klick!) Där hittar ni massa bra produkter för en krånglande mage så passa på att beställa.

Ha en grym söndag nu fina ni! Puss, I

6 kommentarer till “SÖNDAGSSTATUS”

 1. Haha känner igen det med att pojkvän inte städar efter sig.. Sjukt jobbigt..

  Jag har en fråga, jag har lågt östrogen, vet du hur man kan höja det? Jag har varit utan mens i ett år efter att ha varit sjuk i anorexi (har varit frisk ett år) men har fortfarande inte fått tillbaka den, vet du hur man kan få tillbaka naturligt? (äter mycket bra vegankost och tränar bra). Om man tar progrestronkrämen, kan man göra det utan att ta ett test först om man vet att man har lågt östrogen? Kan det hjälpa? Och om man inte har mens hur ska man då dosera?

  Tänkte också fråga om du tycker att rosen serien är en bra serie för acnehud och vilken rengöring av rosenserien som är bäst för att ta bort smink och motverka acne, eller om serien inte är lämpad för det syftet? Vilken kräm i rosenserien är vitaminkrämen?

  En sista fråga är att om man vill bygga muskler är keratin bra att ta och då även tillsammans med BCAA för att få muskeltillväxt? fungerar din mage på ärt, ris och hampaprotein choklad? har svårt med magen så undrar om din klarar det? För då kanske min också gör det..

  Hoppas du kan hjälpa mig <3 Du är en otrolig inspirationskälla!

  1. Haha ja det är jobbigt med dessa pojkvänner 😀

   Krämen kan absolut funka. Den balanserar hormonerna och eftersom du inte har mens så har du antagligen en obalans. Du kan ta krämen dagligen tills mensen kommit igång och då kör du efter anvisningarna. Annat som också kan göra att mensen inte orkar komma igång är att du tränar för mycket/hårt och det kan även hjälpa att äta mer mat/kalorier för att få igång den.

   Jag har aldrig haft riktig acne så vet inte. Jag vet bara att jag gillar rosenseriens hudvård 🙂 Jag använder inte rengörningen utan kör kokosolja där så kan inte svara på det heller. Det jag använder är dagkräm för torr/normal hy och vitaminkräm/nattkräm denna: http://welloteket.se/produkt/night-care-intense-50-ml/

   Sedan använder jag även amorotsoljan på kroppen. Underbar! 🙂

   Kreatin är bra om du tränar mycket och hårt och behöver en snabbare återhämtning. När jag tränade stenhårt 8 timmar om dagen 6 dagar i veckan tog jag kretain och det hjälpte superbra. Åt även BCAA då. Nu tränar jag 2-5 gånger i veckan och då räcker det med vanlig mat och lite proteinpulver då och då. Hampa, ris och choklad funkar absolut i lagom mängd. Blir det för mycket hampa kan det bli lite trögt för matsmältningen. Ärtproteinet kan jag inte svara på då jag inte använt det regelbundet än.

   Tack fina du <3 Kramis

  2. Kreatin tar man för att kunna träna hårdare, inte för återhämtningen. Det som kreatinet gör är att öka muskelns förmåga att lagra ATP och därmed ger en liten extra energiboost när man jobbar snabbt och explosivt. På så sätt kan man orka lite mer, typ en extra repetition eller behålla trycket i tabata-intervallen. Men för återhämtningen finns det andra tillskott, typ BCAA 🙂

 2. Tips på stökiga pojkvänner (fast i det här fallet så pratar jag av egen erfarenhet då det är jag som är stökig) är att ha en överenskommelse att man har en ”stökig zon”. Jag är extremt slarvig och min kille extremt ordningssam så vi har en deal att jag får dumpa allt i vår klädkammare. Jag lämnar spår överallt men vi har som regel att när min kille kommer hem från jobbet så ska det vara undanplockat och då blir det oftast att jag slänger in allt i klädkammaren och disk lägger jag också i ett hörn i köket (haha gud jag låter som att jag är 10 år och inte vet hur man plockar efter sig men jag gillar att ta allt på en gång istället för att småplocka lite hela tiden, störs inte av att det är stökigt vilket min sambo gör). Funkar iaf för oss, vi möts liksom halvvägs.

 3. Hej Ida! Jag undrar vilken version av love is wicked du använder i vissa av dina vloggar på youtube?
  Krammmm

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons




Laddar