Annons
Annons


SÖNDAGSSTATUS


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

vanner

Hej älsklingar! Sitter hemma i soffan med en kopp te och njuter av denna söndagsmorgon så gott det går. Igår var jag på Pole Dance SM med Lilla P och Alex (på bilden ovan) och hejade på vår kära vän Navas som tävlade för första gången. Så duktig och kul att se! Blev väldigt pepp på att börja med Pole igen och funderar starkt på att köpa hem en Pole i mässing till nya lägenheten. Vi har ju utrymme för det i sovrummet så varför inte?

Annons

Status just nu:
♥ Lite småtrött för jag var uppe och beställde grejer till lägenheten till sent igår och vaknade 7.30
♥ mensvärk och ömma bröst
♥ myror i benen pga. att jag inte tränat sedan i tisdags
♥ lite småirriterad på min pojkvän som fan inte kan lära sig att städa efter sig. Alla tips mottages gärna?
♥ sjukt förbannad på diskmaskinen som har något allvarligt problem som inte vill diska klart utan bara piper.
♥ men ändå ganska glad då livet känns härligt!

Haha ja där fick ni dagens status. Åkte på en liten jobbig maginfluensa i veckan och har därför inte tränat på länge så tänkte gå på ett yogapass efter lunch idag. Längtar verkligen att få röra på mig. Att ligga och sitta still för länge är inte bra för mitt humör alltså som ni kanske märker på listan ovan. Lite yoga kommer att göra susen!

Veckans poddavsnitt: Kan inte påstå att det blev vårt bästa då det bröts hela tiden i samtalet då Viktor befinner sig i Miami men tycker ändå ni ska lyssna. Avsnittet förra veckan och veckorna innan har blivit superbra så har ni inget att lyssna på under öndagspromenaden eller städdagen så är ett tips att lyssa på dem. Sök på ”Den Friska Wargen” i iTunes eller gå in HÄR.

Veckans bästa video: Har ni missat min och Alex Break Dance Battle så måste ni kolla nu 😀

Veckans erbjudande: (Här kommer reklam för min webshop Welloteket) Vi har fram tills imorgon 10% på hela kategorin IBS (Klick!) Där hittar ni massa bra produkter för en krånglande mage så passa på att beställa.

Ha en grym söndag nu fina ni! Puss, I

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar