innehåller reklamlänkar

SOMMARENS SNYGGASTE & SKÖNASTE SKOR!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

svarta skor gina

Hej fina! Hoppas ni har en härlig fredag och helg framför er. Jag vaknade hemma i Åmål idag och ska på en grej som jag berättar mer om senare. Men jag vill visa er mina nya tofflor som jag köpte i veckan på Gina Tricot, så himla prisvärda och sköna! Platta skor är nästan ett måste för mig just nu och det finns faktiskt väldigt mycket fina i butikerna nu.

Tofflor HÄR (reklamlänk) Finns också i rosa HÄR (reklamlänk) om ni är mer sugna på det 🙂

svarta sandaler ginaÄlskar färgen på den här klänningen också! Starka färger ska det vara på sommaren tycker jag, haha. Ni hittar den HÄR (reklamlänk)

Här kommer även ett litet inspokollage som jag satte ihop med olika platta skor som jag suktar efter just nu…

 

(Alla länkar är reklamlänkar nedan)
1. HÄR (reklamlänk via Apprl) // 2. HÄR (reklamlänk via Apprl) // 3. HÄR (reklamlänk via Apprl) // 4. HÄR (reklamlänk via Apprl) // 5. HÄR (reklamlänk via Apprl) // 6. HÄR (reklamlänk via Apprl) // 7.HÄR (reklamlänk via Apprl)

4 kommentarer till “SOMMARENS SNYGGASTE & SKÖNASTE SKOR!”

  1. Så söta skor :D. Förstår att du gillar dessa :D. Borde nog ta mig för att köpa lite fler sommarskor själv 🙂

  2. Jaa man blir verkligen sugen nu när det blivit sommar på riktigt 🙂 Ha en härlig helg finis!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Laddar