Annons
Annons


SNYGGASTE & SKÖNASTE BYXORNA


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

(adlinks)
Byxorna HÄR! // Tröja HÄR! (reklamlänk via Apprl) // Skor HÄR! (reklamlänk via Apprl)

God morgon älsklingar! Hoppas ni sovit gott? Det har jag i alla fall och vaknade upp med världens träningsvärk från igår. Spelade ju in den där collaben igår med 2 dansklasser och min kropp har rört sig på ett sätt den inte brukar 😀 haha. Underbart! Men innan jag fortsätter skriva måste vi tala om mina nya gröna byxor. La upp en bild på dem på insta stories igår och fick typ 200 meddelanden om jag kunde länka dem. Men det förstår jag för HUR fina är de inte? Så galet sköna också! Beställde dem förra veckan och chansade verkligen då jag inte tyckte de såg supersnygga ut på sidan men när jag fick hem och på mig dem var de helt magiska! Bästa av allt är att de är superskönt också. Ni hittar byxorna HÄR! (adlink)

Annons

Idag så ska jag jobba hemifrån nu först och sedan ska jag in till studion för att öva och spela in lite på min nya låt. Ska träffa en av låtskrivarna för att kolla vilket tonläge de ska prodda låten i. Den nya låten är riktigt cool och lite mörkare än den förra. Älskar det. Bara droppet just nu jag inte är helt 100% nöjd med men tror killarna kan fixa till det.

Efter det ska jag hem på möte med projektledaren för snickarna. Nu är det inte mycket kvar innan lägenheten är klar (trots att det inte syns). Haha men det är den där sista roliga biten kvar som kommer synas när de fixar. Det ska på handtag, kakel i köket + fläkt och målning, vårt barbord ska upp, spegel, handfat och tillbehör till badrummet ska upp mm. SNART ska jag kanske förhoppningsvis sluta tjata om hur mycket jag längtar!

 

 

5 kommentarer till “SNYGGASTE & SKÖNASTE BYXORNA”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar