Annons
Annons


SNYGGA TRÄNINGS TIGHTS


tights1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE

Alltså jag dör vad snygga tights, vill shoppa nu! Vill ha alla men är sjukt nyfiken på de gråa (nr 3). De är helt sömlösa och skulle passa perfekt till mina yogapass.

Annons

Finns i flera färger men jag fastnade för de gråa. Sedan bara älskar jag de helrosa Nike! VILL HA! Till vardags är jag en svart, vit och jeanstjej och bär sällan färg men på träningskläder älskar jag alla färger och mönster. Jag känner att det ger energi och speciellt på hösten då allt annat är så grått och trist. (För att komma till tightsen klicka på länkarna ovan.)

Gillar ni att träna i färg eller gillar ni färglöst?

I want all of these fantastic tights! Really want to try the grey tights (nr3) because they are seamless and should be perfect to use when I do my yoga practice. I also LOVE the pink Nike tights. To wear colors when while training gives a little energy, specially in the autumn when everything else is grey and boring. Do you like to wear colors on your workout clothes?

 

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar