Annons
Annons


SNART NÄST SISTA VECKAN


 När jag startade WARGRUN Challenge så trodde jag aldrig i min vildaste fantasi att det skulle bli så populärt och uppskattat! Jag har fått mail, kommentarer från vänner, bekanta, främlingar och er läsare som berättat hur ni har lärt er gilla löpning, gått ner i vikt eller utvecklats i er löpning pga.

Annons

denna utmaning. Det gädjer mig så enormt mycket och det var precis det som var mitt mål när jag startade igång utmaningen.

Imorgon börjar näst sista veckan innan ”examensveckan” och jag hoppas ni fortfarande är lika taggade? 🙂 Sedan vet jag att endel har fått tagit paus eller börjat senare och har några veckor kvar och för er är det bara att köra på. Nu börjar det ju också bli vår ute och så fantastiskt underbart lyxigt att kunna köra ute. Wohoo.

When I started WARGRUN Challenge I never thought it would become so popular and appreciated! I´ve received mail and comment from you when you tell me about have learned how to run, lost weight and developed in your running. That makes me so happy and it was exactly what I wanted when I started this run challenge! 

Tomorrow week 9 starts and I hope you are excited? 🙂 

Hur känns det för er? Vilken vecka i utmaningen kör ni? 

Snart 1 700 tagar i #wargrun på instagram. Vilken träningsglädje och inspiration i denna hashtag!!! // Soon 1700 tags in #wargrun on instagram. SO much inspiration in this hashtag!!!

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar