Annons
Annons


SNART ÄR DET JUL


God Lördagsmorgon!

Sitter med en tallrikgröt, har på nyhetsmorgon i bakgrunden och njuter av denna härliga morgon. Idag ska jag till gymmet med mitt hjärta och sedan ska jag koreografera, maila, fixa och trixa med massa saker som jag behöver.

Annons

Har massa roliga saker på gång i den närmsta framtiden och nästa vecka kommer bli galen. Det är musikvideoinspelning, final i pepsichallange (yes jag gick vidare till final men har tyvärr inte fått den infon jag behöver för att möta juryn på tisdag så får se om jag ens kan gå :(), har mina vanliga tider för undervisning + en hel extra kväll men inbokade privatlektioner, sedan ska jag även med mina elever och jobba som coach på tävlingen nästa lördag. Fullt ös!

Dessutom fyller jag snart år och är inte långt kvar till min favoritmånad december. Wiii älskar julen!!! Få inte panik nu men det är typ bara 8 eller 9 veckor kvar till julafton. Wihoo! Sitter här och får lite julfeeling 🙂

Vad tycker ni om julen? Bra? Hemsk? Mysig? Jobbig?

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar