Annons
Annons


SNAAART SEMESTER!


God morgon vänner! Sista stressiga veckan innan semester! Wohooo, ska bli så himla skönt att få lite lugnare ett tag. Tror jag kan behöva det då jag haft en del sammandragningar det senaste. Men en kort vecka kvar innan jag och Alex drar på en liten ”semester”. Kommer ju bli den enda semestern vi kommer kunna/våga åka på. Sedan kommer jag få spendera halva juli helt alone i Stockholm och bara vänta på Mini.

Annons

MÅNDAG
Börjar veckan med lite träning. Sedan lunch och efter det möte med revisorn för Welloteket. Efter det ska vi på kontroll hos barnmorskan och sedan har jag möte med min assistent Isa. Måste även plocka undan och fixa i lägenheten inför tisdagens inspelningar.

TISDAG
Posta ett samarbete och sedan fota och filma med Lisa. Sedan kommer en ny samarbetspartner hem till mig för att filma första delen i ett superroligt samarbete. Efter det ska jag träna lite om jag hinner och sedan hem och fixa undan massa jobb och börja packa.

ONSDAG
Till poddstudion och spela in saker med vår sponsor Kry. Ska bli så kul! Efter det ska vi spela in veckans poddavsnitt och sedan ska jag lyxa till det med en gravidmassage. LÄNGTAR!

TORSDAG
Posta 2 samarbeten, sedan ska jag på PT-träning, efter det möte med Welloteket och sedan ska jag fixa mina bryn. Efter det måste jag hem och packa!

FREDAG – SÖNDAG
Egentligen skulle vi åkt till Åmål här och bara chillat på midsommar men tydligen hade min bror planerat dunderkalas så bäst att hålla sig borta. haha. Så jag och Alex bestämde oss för att på vägen ta in 2 nätter på spa på Steam hotell och bara ta det lugnt och sedan fortsätta mot Åmål. Längtar så himla mycket!

5 kommentarer till “SNAAART SEMESTER!”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar