Annons
Annons


SMINK JAG ANVÄNDER DAGLIGEN


smink-ida-warg

Annons

1. Concealer – Make Up Store // 2. Rouge – NYX // 3. Dip Brow Pomade – Anastasia //4. Telescopic mascara – Loreal // 5. Highlighter – MAC

Hej Ida! Skulle inte du kunna berätta vad du använder för sminkprodukter? Vill gärna veta :)

SVAR: Absolut kan jag göra det, ovan ser du allt det jag använder dagligen.

//English: Got a question about what makeup I use and above you can see what I use daily.

6 kommentarer till “SMINK JAG ANVÄNDER DAGLIGEN”

  1. Tycker det är lite konstigt at du som är så medveten om organiska produkter använder smink som är testad på djur och som innehåller mycket gifter… Skriver inte detta för att vara krass elak, utan bara för att jag undrar.

    1. Jag är medveten men jag är inte mansik och jag väljer mina produkter. Är noga med krämer som jag lägger på huden och som huden tar in men använder även oekologisk BUS ibland och det för att den är bäst. Jag är medveten om att den innehåller dåliga saker men när jag använder den så sällan så gör det inget precis som det inte gör så mycket att man äter en pizza då och då. Skulle jag börja använda foundation varje dag skulle jag tänka efter men de produkterna jag använder går ej in i huden på det viset och har ej hittat någon ekologisk som är lika bra som dessa.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar