Annons
Annons


SMÄRTA I HELA KROPPEN


IMG_6403.JPGIMG_6401.JPGIMG_6402.JPGGod morgon mina hjärtan! Jag är så galet öm i hela min kropp så ni fattar inte. I söndags var jag och Natasha på gymmet och körde lite ben och rumpa. Ni kan se hela passet nedan. Den träningsvärken dök upp nu när jag vaknade, AJ! Haha. Sedan var jag och körde Pole igår på StudioDQ och gjorde ett trick så många gånger att jag både har träningvärk och mitt skinn är såå ömmt och blått. OMG! Men det är smällar man får ta och så värt det då Pole är galet kul!

Annons

Löpning intervaller: 
2 min löpning 10km/h + 1 min power walk X 30 min

Styrka:
10st benpress 140kg X 4

12 enbenspress 40kg X 3
10 benpress X 3
12 lår curl X 3
10 squats i abduktor maskin X 3

Stod och sprang på löpbandet när jag väntade på Natasha så därför blev det lite lång uppvärmning. Men måste börja öva upp min kondition då jag funderar på att köra ett lopp i slutet av sommaren så lika bra 🙂 Ska ni springa något lopp under våren eller sommaren? Puss, I

21 kommentarer | Translate


Annons
Laddar