Annons
Annons


SMARTA FUNKTIONER FÖR HEMMET


(Inlägg i samarbete med Telia)

God morgon mina hjärtan! Ni som följer mig vet att jag tidigare skrivit ett inlägg om att jag och Alex har installerat Telia Zone via i hela vår lägenhet. Det första vi gjorde var att sätta in ett lås i ytterdörren som man kan öppna via en app vart man än befinner sig. SÅÅ bra verkligen. Läs mer om det här. Nu har vi även installerat ännu mer funktioner via Telia Zones smarta-hem-lösning och då via appen IFTTT. Det finns massa smarta lösningar för hemmet som är anpassade efter mig och mina rutiner

Annons

En funktion som jag bara ÄLSKAR är att jag installerat små notiser på mobilen som kommer till mig när jag lämnar och kommer hem. Telia Zone via wi-fi känner nämligen av att jag kommit hem eller lämnat hemmet. När jag lämnar hemmet får jag meddelandet ovan. Haha, så himla bra då jag flera gånger i veckan måste gå tillbaka hem för att kolla spisen även fast jag vet att jag stängde av den. Riktigt dumt beteende men nu hinner jag inte komma så långt alls innan jag får en påminnelse och kan gå snabbt in tillbaka och dubbelkolla en extra gång om jag är osäker. Perfekt!

När jag kommer hem får jag meddelandet ovan. Hur glad blir man inte då? Man kan inte påminna sig för mycket om att man faktiskt är en bra och vacker människa. Varje gång jag kommer hem och får detta meddelande så blir jag så glad.

För er som undrar så kan man välja vad det ska stå i notisen som man får. 

Men den bästa funktionen av allt är att jag nu har stenkoll på min pojkvän. Har installerat så att jag får ett meddelande varje gång han kommer hem. Då känner Telia  Zone av att han kommit hem och ett meddelande skickas till mig. När jag ser att han är hemma så brukar jag skicka Välkommen-hem-sms till honom. Haha tror att han uppskattar det massor.

Vill ni läsa mer om Telia Zone och vilka funktioner som finns så hittar ni det HÄR!

Vill ni läsa mer om IFTTT så kan ni göra det HÄR!

2 kommentarer till “SMARTA FUNKTIONER FÖR HEMMET”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar