Annons
Annons


SLUTA UPP ATT NÄTHATA


Hej mina älskade vänner. Hoppas ni mår bra? Själv mår jag finnemang och är helt lugn efter att ha kommit från en akupunkturbehnadling. Jag älskar akupunktur och jag tror stenhårt på att det funkar då jag mår bättre efter bara några gånger.

Annons

Har varit ganska stressad på ett negativt sett de senaste månaderna och akupunkturen har verkligen hjälpt mig att bli av med stressen, lugnat magen och min pollen allergi känns inte alls lika mycket som andra år. Berättar mer om det här efter jag har gått några fler gånger.

Sedan vill jag också ta upp en viktig sak här på bloggen, nämligen näthat! Jag blev så ledsen idag när jag går in och läser fina Victorias inlägg om hur folk mobbar henne både på blogg och instagram. Varför gör man så?! Jag har alltid undrat vilka människorna är bakom dataskärmarna som kan ösa ur sig så mycket negativa ord till en person de varken känner eller har träffat? Är det ok bara för att Victoria är snygg, smal och framgångsrik? Svaret är NEJ. Det är inte ok att mobba någon! Jag säger bara FY! Gillar man inte det man ser så läs eller följ inte personen. Alla måste ta eget ansvar och har ett eget val! Har man inget positivt att säga så låt bli!

Ni kan läsa Victorias inlägg HÄR!

finest6

Jag och Victoria på Finest Awards.

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar