Annons
Annons


"SLIMMA TILL SIG"


Hej! Här kommer en till fråga! Jag kör styrketräning i kombination med löpning oftast 4 ggr i veckan kan bli något mindre ibland, jag undrar hur jag ska lägga upp det på bästa sätt om jag vill bli mer slimmad? Jag känner mig i ganska bra form nu men skulle vilja slimma till mig ännu lite mer, men saken är den att det går inte. Kan det vara så att kroppen har vant sig vid min träning? Och i så fall hur ska jag få in mer variation i min träning? Jag vill helst fortsätta med min löpning och styrketräning. Tack på förhand!

Annons

SVAR: Hej! Härligt att höra att du tränar på bra. Variation i träningen är väldigt viktigt då kroppen vänjer sig efter några veckor med samma träningsupplägg. Testa nya övningar, variera repetitionerna och variera set. För att ”slimma till sig” så är kosten väldigt viktig. Vet inte hur din kost ser ut nu? Om jag var du skulle jag ta hjälp av en duktig PT. Då kan du berätta dina mål så hjälper denna dig att sätta upp träning och kost efter det. Om man ska lägga pengar på något så skulle jag verkligen prioritera en duktig PT högt! Lycka till och kör hårt!

Kram Ida

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar