Annons
Annons


"SLIMMA TILL SIG"


Hej! Här kommer en till fråga! Jag kör styrketräning i kombination med löpning oftast 4 ggr i veckan kan bli något mindre ibland, jag undrar hur jag ska lägga upp det på bästa sätt om jag vill bli mer slimmad? Jag känner mig i ganska bra form nu men skulle vilja slimma till mig ännu lite mer, men saken är den att det går inte. Kan det vara så att kroppen har vant sig vid min träning? Och i så fall hur ska jag få in mer variation i min träning? Jag vill helst fortsätta med min löpning och styrketräning. Tack på förhand!

Annons

SVAR: Hej! Härligt att höra att du tränar på bra. Variation i träningen är väldigt viktigt då kroppen vänjer sig efter några veckor med samma träningsupplägg. Testa nya övningar, variera repetitionerna och variera set. För att ”slimma till sig” så är kosten väldigt viktig. Vet inte hur din kost ser ut nu? Om jag var du skulle jag ta hjälp av en duktig PT. Då kan du berätta dina mål så hjälper denna dig att sätta upp träning och kost efter det. Om man ska lägga pengar på något så skulle jag verkligen prioritera en duktig PT högt! Lycka till och kör hårt!

Kram Ida

Kommentarer till “"SLIMMA TILL SIG"”

 1. Hej Ida!
  Vill börja med att tacka för en mycket inspirerande blogg och hoppas att du kan hjälpa mig.
  Jag har hamnat i en väldigt jobbig period. Jag kämpade som ett djur i våras med att deffa och bygga muskler, och gick ner 10 kilo. Nu i somras var jag på språkresa och det var som princip omöjligt att hålla i matvanor och träning. Och när jag nu kom hem för någon månad sedan hade jag gått upp 12 kilo.
  Detta är extremt psykiskt påfrestande, och jag kan inte för mitt liv finna motivation igen. Jag har börjat träna och äta som vanligt (det vill säga dans ca. 8 ggr i veckan och gym 3-4 ggr i veckan, och äter 5-6 mål om dagen. Fibergrynsgröt på morgonen och rikt med protein och fattigt med kolhydrater under dagen). Men trots detta så händer precis ingenting.
  Jag mår verkligen skit över detta. Har du några tips på vad man borde göra?

  Stora kramar!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar