Annons
Annons


SLARVAT MED MATEN


Herregud vilken dag! Har känt mig helt seg och orkeslös. Det beror nog på min långa och jobbiga dag igår + dålig kost de senaste dagarna. Måste skärpa mig med maten när jag har sådant här jobbigt schema som jag har! När jag stressar omkring som jag gör så hinner jag inte få i mig lagad mat utan min kost de senaste veckorna har bestått av valnötsbröd (utan pålägg), kvarg, keso, frukt, proteindrinkar och bars. Verkligen inte bra och inget jag rekommenderar! Från och med imorgon blir det skärpning!

Annons

Körde i alla fall ett pass på gymmet tillsammans med söta Malin och båda två var ungefär lika sega då hennes kost sett ungefär likadan ut som min de senaste dagarna. I alla fall så lyckades vi ta oss igenom en powerwalk på bandet i uppförsbacke på 40 min + en omgång styrketräning för magen och lite stretch.

Känns skönt nu och jag mår så mycket bättre nu efter att ha fått i mig min middag…

…som bestod av en laxwook på 300g wookgrönsaker + 1 tärnad laxfile + 1 ägg serverat med lite kvarg till. GOTT! Nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dags för lite kvällsmat också! 🙂

5 kommentarer till “SLARVAT MED MATEN”

 1. Äter du bara wook till middag typ?
  ”Wook med kyckling” ”Wook med lax” ”Wook med ägg och halloumi” Blir det inte lite enformigt? Testa att köpa en (eller flera) kokbok(kokböcker) och börja laga lite annan mat?..
  Kram =)

  1. Haha nej jag äter inte bara wook men ganska ofta och det är för att jag tycker det är jätte gott och för att det går snabbt! Jag hinner aldrig ställa mig och laga riktig mat (förutom på söndagar) tyvärr och oftast är jag så hungrig när jag kommer hem att det måste gå fort så wook, omelett eller sallad blir det väldigt ofta. Kokböcker har jag ;D

 2. Hej! Vad är kvarg för något och vart finns det att köpa nånstans?

  Har du förresten något bra tips om vad man kan äta för att få lite extra energi?
  Och vad kan man ta med och äta på träningar och sådär? 🙂

  Tacksam för svar! 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar