Annons
Annons


SKAM


God morgon vänner! Efter en härlig vecka i Åmål är jag nu tillbaka i Stockholm igen. Är så sjukt peppad just nu men har sådan galen resfeber! Jag förstår inte att jag ALLTID drabbas av det här! Jag blir liksom supernervös, stressad och otrevlig några dagar innan jag ska göra en långresa. Fattar inte varför? Blir ni också det? Vad gör jag åt det?

Annons

När jag var i Åmål började jag kolla på serien alla pratar om just nu, nämligen SKAM. Jag visste att jag skulle bli helt fast och jag betade av 1 hel säsong på raken. Inte så svårt dock då avsnitten är 15-20 min långa i första säsongen men alltså jag älskar den! Det är typ som att vara tillbaka i tonåren och gymnasietiden.

Låg och funderade på vilken av tjejerna jag är mest lik. jag skulle ju vilja säga Noora och det kanske jag är nu men när jag gick i högstadiet var jag nog mer Eva och på gymnasiet en blandning mellan Nora och Eva. Noora bara för att jag hade mina fasta principer som jag inte ruckade på och jag föll inte för grupptrycket utan stod alltid på mig. Dock var jag inte alls lika ordentlig som hon och jag var alldeles för blåögd när det gällde killar. Är fortfarande väldigt blåögd och litar blint på alla. Haha jag lär mig aldrig!

Har ni börjat kolla på SKAM? 

 

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar