Annons
Annons


SKAM DEN SOM GER SIG!


Nu är jag sjukt stolt över mig själv! För många kanske det inte är någon big deal, men för mig att springa 50 minuter i sträck utan att köra intervaller eller stanna en enda gång är stort! Det är mest psykiskt jobbigt för min del! Jag springer hellre intervaller i 1 timme än att jogga lugnt i samma tempo i 30 min! Jag avskyr det! Men idag bestämde jag mig! Jag började springa utanför dörren, sprang ner till Djurgården, sprang Djurgården runt och stannade inte förrens jag var tillbaka vid lägenhetsdörren igen. Ingen aning hur långt det var, men kan tänka mig att det är ca 7-8km?

Annons

Jag ville verkligen sluta när jag hade kommit halvvägs, men jag skulle aldrig stå ut med mig själv om jag gjorde det så jag sprang på 😀 Haha!

När jag kom hem så gjorde jag dessutom hela 70 armhävningar från tårna för att komma igen i min egen utmaning (250 armhävningar innan veckan är slut). Så idag har jag alltså sammanlagt gjort 130 armhävningar! Wihoo.

Nu blir det en stor portion ägg- och fetaostsallad. Supergod och nyttig – recept kommer imorgon!

PUSS på er!

2 kommentarer till “SKAM DEN SOM GER SIG!”

  1. Hej Ida! Jag tränar ganska mycket då jag är elitdansare och även går mycket på gym , är ute och joggar osv. Jag börjar min dag med en stor portion havregrynsgröt, keso, hallon&blåbär, te. Till lunch äter jag 1 portion skolmat och till Nellie blir det oftast 2 knäckemackor med skinka + kesella och bär. Till middag äter jag vanligt, typ 1portion. Men mitt problem är att jag trotts att jag äter så mycket blir jättehungrig innan jag ska sova, och jag kan verkligen inte sova hungrig. Jag vet att det inte är speciellt hälsosamt att proppa i sig precis innan sängen, så jag undrar om du har något tipps?
    Kram Petra

  2. Schysst! Jag ligger på 117 just nu! Brukade springa i sådär 60 min för ett par år sen, men just nu har jag själv ingen motivation att hålla ett och samma tempo i 30 min. Jag gör hellre en massa annat som utfall i vikter i 30 min till! 

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar