Annons
Annons


SKA JAG KLIPPA AV MIG HÅRET?


Vänner på riktigt behöver jag ert smakråd nu! Just nu är jag så trött på mig själv och mitt hår så jag vet inte vad! Mitt hår är bara långt och i vägen just nu. Egentligen är det superfint men jag vet inte riktigt om det passar på mig? Eller är det bara jag som fått för mig? Vad tycker ni? Borde jag klippa mig?

Annons

Är väldigt sugen på att klippa en lång page men vet inte om jag kommer trivas i det heller? Det närmsta jag varit en page (förutom när jag var liten och klippte mig som Robyn) är det här…

Klippte mig innan jag skulle plåta en kampanj för Stadium då de ville ha en sportigare coolare look. Egentligen var jag för feg här och borde ha klippt håret ännu kortare då denna längden är så där lite mellanmjölkstråkig. Haha.

Isabella har ju den snyggaste längden men hon är alltid så fin och fixad i håret och om jag känner mig själv så kommer jag inte orka fixa mitt hår varje dag… eller ens varje vecka 😀 Haha. Jag gillar att vakna och kanske i bästa fall borsta lite. Funkar en lång page då eller är det mer jobb?

Jag tänkte i så fall typ någon av dessa längder…

Så vad tycker ni? Tror ni att en låg page kommer passa mig både utseende mässigt och praktiskt eller ska jag behålla mitt långa hår? 

 

20 kommentarer till “SKA JAG KLIPPA AV MIG HÅRET?”

 1. ÅHH jag tycker verkligen att du ska klippa det! Bästa beslutat jag tagit, speciellt om man har tunt hår. Man får mer volym utan att behöva göra nånting eftersom det inte tynger ner det på samma sätt som långt hår. Testa! I värsta fall växer det alltid ut x

 2. JA LÄTT ATT DU SKA!! Livet är för kort för att bara ha en frisyr :))) Du har PERFEKT ansikte för en kort page där topparna bara snuddar axlarna och typ sublims färg, a la Sia. KÖR, det kommer göra dig SÅ GOTT och med kort hår tvingas man bättra på självkänslan för man kan inte längre gömma sig bakom håret 😉

 3. Jag tycker att du kan behålla längden men få håret lite uppklippt och slingor eller göra baleyage (stavning?) så att det händer lite i håret! Göra det lite mer spännande 😉

 4. Tycker inte du ska klippa av håret! Är man inte en person som lägger mycket tid på håret, speciellt på morgonen tycker jag det lätt kan se mer rufsigt och ovårdat ut om om man har kort hår än långt. BEHÅLL! Du har fint hår, klipp hellre av det såpass att alla längder är lika långa så upplevs det mer som en frisyr.

 5. Tycker absolut du ska testa att klippa av det, tror det hade gjort att du ser mer mogen ut! Du har ju en ungdomlig stil och ser ut att vara närmare 20 än 30 därför hade nog detta passat dig super 😃

 6. Klipp klipp KLIPP! Så himla kul med en förändring, håret växer ju alltid ut igen 🙂 Är dessutom helt övertygad om att du skulle passa SÅ bra i kortare hår!

 7. Hade säkert varit jätte fint på dig, page är såå snyggt på dom som passar i det! Jag klippte av mig håret för några år sedan och ångrade mig så otroligt mycket. Trodde att det skulle vara skönt att slippa fixa håret samt att det skulle se snyggt ut. OJ vad fel jag hade! haha… Håret la sig ”utåt” ist för en sån där snygg rundad ”inåt” page. Jag såg ut som ett ufo under ca 1 år… Om jag inte la minst 20 min på håret varje morgon så såg jag ut som ett troll 😛 En kort frisyr kräver mycket mer styling. Jag säger inte att det kommer bli så för dig (säger detta endast då jag önskar att nån fått mig att tänka efter), men jag hade tänkt en extra gång innan jag gjorde det 🙂

 8. Jag har sparat i flera år och precis som vanligt ledsnade jag till slut, det kändes trist och grått *haha* Klippte en längre page och wow, det är det bästa jag gjort. Lockar det lite ibland bara för att få frisyr och det tar ingen tid alls och blir så snyggt. Så klipp, håret blir som nytt och det växer ju faktiskt ut igen <3

 9. JAAA klipp av det! 😍Hår är bara hår och växer ut igen. Jag har själv klippt page, och var såå nöjd! Dessutom blev håret mycket friskare och tjockare😍

 10. Yes yes yes, du skulle passa jättebra i kortare längder. Håret kommer kännas så mycket fräschare, plus att ditt huvud kommer kännas lättare.
  Jag hade lite längre än dig och klippte en pixie cut. Det är ju en hel del kortare än en page, men så himla skönt det var att få bort allt slitet hår. 🙂

 11. Jag har ingen erfarenhet av kortare hår (förutom som dig när jag var liten och kapade ALLT) så vet inte hur praktiskt.. men tycker du är väldigt fin i långt hår iaf! Finns ju så mycket roliga frisyrer som går att göra också om du vill få bort det lite. Som tar max ngn minut liksom =)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar