Annons
Annons


SIZE ZERO ÄR UTE


Svar på kommentar…

Hej Ida! Jag bulkar just nu för att gå upp i både fett och muskler, har nämligen för låg fettprocent!
Jag undrar hur du gjorde när du hade för låg fettprocent och hur mkt kolhydrater du åt om dagen ungefär (i gram)? Jag äter väldigt mkt kolhyhdrater, vilket jag blev rekomenderad, ca 350-420g/dag samt tränar 4 ggr/vecka styrketräning.
Mitt ”problem” är att jag känner mig skitfet, speciellt runt magen, det dallrar jättemkt vilket det inte gjorde för bara nån vecka sen… det känns jättejobbigt psykiskt och man vill liksom inte äta alla kolhydrater men gör det bara för man vill få upp fettprocenten ändå… äter ca 2g fullvärdigt protein/kroppsvikt samt ca 0.9-1g fett/kroppsvikt om dagen också. Snälla hjälp mig vill inte bli FET haha :( kram!

Annons

SVAR: Hej! Svara på denna kommentaren eftersom jag tycker detta är väldigt viktigt att ta upp. Jag förstår precis hur du känner men vill varna dig! Att räkna gram kolhydrater och proteiner är något jag aldrig gjort och det är något jag tycker man ska passsa sig för, speciellt om man har eller har haft en ätstörning!

När jag hade för låg fettprocent så ökade jag mitt fett och kolhydratsintag. Jag åt kanske 8 mål om dagen (3 stora och resten mellanmål). Alla målen innehöll kolhydrater, protein och fett. Jag käkade mycket naturella nöttter och avokado och fullkornsbröd. Men som sagt så har jag ingen aning om hur många gram hit och dit utan jag öste på med mat och käkade tills jag var mätt och såg alltid till att äta mat innan jag blev hungrig!

Det är ovant att få mer fett på kroppen och det känns läskigt i början men man måste vänja sig och tycka om sig själv! Jag trivs mycket bättre med min kropp nu då jag väger 5 kg mer. Jag ser mycket mer tränad och stark ut nu än vad jag gjorde då eftersom att jag bara var smal (skinn och ben) innan och byggde inga muskler då jag inte fick i mig tillräckligt med kolhydrater!

Lycka till och fråga mer om det är något du undrar, men passa dig för att börja väga och räkna maten! Ät och njut 🙂

Kram Ida

Utan kolhydrater…


Med kolhydrater…


Size 0 är såå 2010, nu är det starka tjejer som gäller 😉


6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar