Annons
Annons


RECEPT PÅ SISTA-MINUTEN FIKA TILL MIDSOMMAR!


– Inlägget innehåller reklamlänkar till Welloteket – 

Godmorgon hjärtan! Har ni några härliga planer för midsommarhelgen? Eller ska ni bara ha en helt vanlig helg? Jag åker till ett spahotell imorgon och sedan vidare till Åmål på söndag vilket ska bli så mysigt. Kommer stanna nästa vecka också och det känns verkligen skönt att få hänga lite på landet och med familjen 🙂

Annons

Om någon av er får besök och vill bjuda på något gott, så ska ni få tre alternativ från mig på enkla fikarecept. Första är den där chokladtårtan ovan som är så enkel och går snabbt att slänga ihop. Skönt om man inte vill stå i köket hela förmiddagen.

Recept & bild är från @michalakramer

DU BEHÖVER:
50 g kakao
175 g havremjöl
175 g kokossocker
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver
3 dl mandelmjölk
2 dl solrosolja
2 msk smält vegetabiliskt smör
Lite salt

SÅHÄR GÖR DU: Mixa alla ingredienser i en stor bunke, grädda sedan ca 30 min på 200 grader. Låt den svalna och dekorera sedan efter din egen smak. Jag tror det vore supergott med växtbaserad grädde och färska bär till midsommar iallafall!

Jag tror jag sagt förut att jag faktiskt inte gillar tårta, alla brukar tycka jag är knäpp när jag säger det, haha. Men ifall någon av er är likadan så är här två recept på fika som är icke-tårta:

Magiskt god vegansk blåbärspaj
Nyttiga rawbollar med acai och kokos

(Obligatorisk)Annons
Laddar