Annons
Annons


SISTA DAGEN


God Morgon!

Idag gör min kropp så himla ont! Föreställningen igår var tung och hela klassen bröt typ samman efter! För mig gick i alla fall föreställningen bra även om jag fick slita som ett djur för att ta mig igenom den! Dock vet jag inte hur jag ska klara föreställningen ikväll?!

Annons

Hela kroppen är blå, min axel är inflammerad, mina ben får mjölksyra av att bara gå, min höft värker efter att ha slagit i den i golvet igår…mm.

Ja ni förstår! Det kunde varit bättre, men jag ska inte klaga mer för det kunde ju även varit sämre! Idag är sista föreställningen innan jag får åka hem till Stockholm, en riktig säng, regelbundna mattider, gymmet och mitt hjärta som jag knappt hunnit träffa på 1,5 vecka! LÄNGTAR!

Här är en bild från min klasskompis Michaels koreografi som jag är med i…

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar