Annons
Annons


SHOW PÅ G


Är i skolan och håller på att repar in en grym show med ett nytt projekt! För er som bor i stockholm kan komma och kolla på oss när vi dansar och många fler kända artister nästa måndag på Diselverkstaden! Lägger upp mer info senare 🙂

Dags att fortsätta repa med dessa härliga människor…

2 kommentarer till “SHOW PÅ G”

  1. ååå det skulle jag vilja se synd att jag bor i karlstad:( Förresten tänkte fråga om du kunde hjälpa mig har nämligen min första audition om några dagar så jag undra om du har nåt tips om vad man ska tänka på och något som kan bättra ens chanser tack på förhand kram skit bra blogg btw!:D

    1. hej! Tack så mycket! Spännande! Auditionsituationer är alltid jobbigt! Det tycker jag med! Det bästa är nog att försöka hålla sig så lugn det bara går och inte tänka så mycket på vad alla andra gör utan bara koncentrera sig på att göra sitt allra bästa 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar