Annons
Annons


SHOPPING I ORANJESTAD


God morgon älsklingar! Igår så tog vi en liten shoppingrunda i Oranjestad. För min del blev det endast dessa hjärtformade solbrillor men gör inget då jag tror att jag sparar shoppingen till Miami sedan då det kommer vara lite större utbud 🙂

Annons

Men så mysigt att gå omkring i den lilla staden med alla pastellfärgade hus! DRÖM att bo i ett rosa hus! Haha.

Vi var fortfarande VÄLDIGT jetlag så vi orkade inte stanna på middag utan drog hem och lagade egen middag i lägenheten och kollade serier.

Dock orkade vi oss ut på en liten kvällspromenad på beachen efter middagen och det var magiskt! Gud vad jag önskar att det var möjligt i Sverige året om! Idag känns jetlagen bättre så kanske till och med blir en sväng till hotellets gym. Puss, I

 

16 kommentarer till “SHOPPING I ORANJESTAD”

    1. Hej! Nej det gör jag inte. Jag tror inte att vaccin är bra för kroppen. Så mycket konstigt som sprutas in. Men sedan beror det ju på vart man ska. Skulle jag ut i djungeln i afrika där det finns livsfarliga sjukdomar så skulle jag antagligen vaccinera mig. Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar