Annons
Annons


SER LITE SJUKT UT :D


Alltså hur kul ser inte detta ut? Denna bild framifrån och…

…denna från sidan 😀 Haha ser så himla sjukt ut! Hur ska kulan se ut i vecka 40 liksom?! Kommer jag orka bära upp den utan att trilla framåt?!

Annons

Men vi var i alla fall hos barnmorskan på undersökning igår och det var skönt. Hon mätte magen, vägde mig, vi lyssnade på hjärtat och pratade om min och Alex relation. Hon gav oss lite frågeställningar vi ska diskutera och ta ställning till innan förlossningen.

Sedan fick jag flera bilder på Instagram skickade till mig från er följare där ni fotat att ni sett min Brun Utan sol Ansiktskräm i butik. Alltså så sjukt! Resten av produkterna ska komma i butik nästa vecka eller veckan efter.

Var även och körde ett träningspass efter vi spelat in podden igår och det var kul i 30 min. Sedan kunde jag inte sluta att tänka på Acai Bowls så var tvungen att avsluta lite tidigare för att gå och köpa mig en stor mumsig bowl att ta med hem.

Alltsåååå! Hur ska jag klara mig utan en enda Acai Bowl nu under helgen när jag åker till Åmål? Haha. Nej nu ska jag packa ihop det sista och bege mig till tågstationen och Dalslands skogar 🙂

3 kommentarer till “SER LITE SJUKT UT :D”

  1. Vad var det för ställe du gjorde din vigselring på, och gillade du det? 🙂 Hur lång tid tog det ungefär från att ni började?
    Min kille friade förra veckan och vi ska gifta oss till hösten, så vill ha tips på vart man kan gå för att designa vigselring!
    Kram

  2. Åh jag har velat ha en cykel så länge och var inne i en butik och tittade idag på monarks cyklar och önskade att jag hade råd och så tittar jag på din vlogg och ser att du har en😫😫 trodde även min lön imorgon dkulle bli 5000 och jag skulle ha råd med Emma modellen, men fick nu min lönespets oå 3600): (obs är 17 jobbar extra haha, ibget heltidsjobb direkt). Tips på hur en kan tjäna pengar?

    Lycka till med allt och jag ser så mycket fram emot att följa er resa. KRAM

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar