Annons
Annons


SALLAD MED APELSIN & TAHINIDRESSING – RECEPT


img_5132.jpgimg_5136.jpgimg_5134.jpgimg_5133.jpg

God morgon vänner! Här kommer lite vegansk inspiration inför den kommande veganutmaningen som kör igång på måndag. Ett tips är också att kolla in min kategori matdagbok på youtube så kan ni se hur jag brukar äta under en dag. Funderar även på att vlogga matdagböcker hela nästa vecka med inspo. Vad tror ni om det?

Annons

I alla fall så kommer här ett litet ovanligt recept för att vara mig. Jag äter väldigt sällan sallad då jag inte känner att jag blir tillräckligt mätt. Det måste i så fall vara en enorm sallad och även frukt till. Denna gigantiska sallad med mango och hemmagjord dressing var sjukt god och jag stod mig i alla fall i 3 timmar.

.

RECEPT PÅ SALLAD MED APELSIN & TAHINI DRESSING

Ingredienser sallad:
250g kokta rödbetor
3 stora tomater
Isbergssallad
grönkål
groddar
gurka
1 tärmad mango

Dressing:
2 skalade apelsiner
1/2 skalad gurka
färsk basilika
1-2 msk tahini

Gör så här: Skär salladen och var inte blyg med mängden. Mixa ihop alla ingredienser till dressingen och häll över allt på salladen. MUMS!

12 kommentarer till “SALLAD MED APELSIN & TAHINIDRESSING – RECEPT”

 1. Hejsan Ida!
  Jag undrar om du skulle vara intresserad av att prova en glutenfri och hälsosam müsli ifrån mitt UF-företag. Det hade verkligen helt underbart.
  Kram!!!

 2. Den ser ju för himla fräsch ut! Ska testa din dressing 🙂 Grym inspo =)

  Du du la upp en video där du visade hur många kcal du får i dig på en dag och balansen mellan kolisar, protein och fett. kan inte hitta den. Minns du vilken det var?
  kramis

 3. Skulle du inte kunna göra en ‘full body stretch’-rutin för nybörjare? Jag har letat genom youtube och inte hittat någon jag gillar… Tänker typ en rutin man kan göra morgon/kväll som är ca 10-20min lång (inte för lång) och fungerar även om man är stel som en pinne men vill bli vigare/mer rörlig! 🙂

 4. De recept du lägger upp har alltid mycket låg proteinhalt. Äter du pulver för att kompensera? Annars når du inte ens WHO:s nivåer som är väldigt lågt satta.

 5. Skulle jättegärna se vloggar med matdagböcker! Tycker du kommer med supermycket bra inspiration till vegansk mat! Det är superuppskattat?

 6. Såg vääldigt gott ut!!
  Men på tal om något heelt annat, för att komma ner i spagat, kan man typ sätta sig i den ”positionen” och sitta där så länge som man kan? Jag var nämligen väldigt vig när jag gick på gymnastik när jag var yngre och nu är jag så himla ovig, haha, men skulle gärna vilja gå ner så igen..
  Tänker typ att man sitter såhär ” http://www.expressen.se/kvallsposten/6-aringars-spagater-mattes–med-linjal/
  tills man inte orkar mer 🙂 skulle vara tacksam med svar 🙂

 7. Hej! Jag har en fråga; vilket skulle du föredra; ta B-12 varje dag eller B-50 som är ett ihopplock av olika b-vitaminer?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar