Annons
Annons


SÅÅ MYCKET KÄRLEK!


Jag vet inte hur ni känner men jag blir alldeles varm i kroppen när jag ser bilderna ovan. Igår hade jag Sabina och Therese vår första ”fanträff” och det var så himla kul! Vi släppte 150 biljetter förra helgen och de tog slut på 30sekunder. (Obs! Alla pengarna för biljetterna skänks direkt till musikhjälpen) Önskar att vi hade kunnat ta emot fler men det var knappt så vi hann med alla på 3 timmar. Vi pratade fotade och skrattade med alla underbara människor som kom. Vi fick MASSOR med kramar, fina ord, presenter och brev. Alltså WOW det känns så overkligt! Man ser ju en siffra på datorn men jag fattar aldrig att det faktiskt är väldigt många människor som följer en.

Annons

Nej vet ni var det där var verkligenhäftigt och jag hade KRAMP i kinderna efter de 3 timmarna. När jag gick hem var jag helt slut men oj så lycklig! Tack till alla som kom!

2 kommentarer till “SÅÅ MYCKET KÄRLEK!”

  1. Hej Ida! Tycker verkligen om din blogg och får inspiration både till träning och kost (ätit alltmer plantbaserat det senaste året). Har börjat titta på dina youtubeklipp då jag tycker de är lättare att ha som stöd under själva träning än blogginlägg med bilder (smaksak).

    En sak jag skulle önska angående din kanal är om du har möjlighet att kategorisera spellistan ”Träning”. Som det är nu med massa olika pass blandade tar det ibland rätt lång tid för mig att hitta ett pass som passar just den dagen. T.ex. ha en spellista för ”Träning ABS”/”Träning LEGS”/”Träning Rygg/Bröst/Armar”/”Hemmaträning”, eller liknande. Menar absolut inte detta som dålig kritik utan mer som konstruktiv kritik 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar