Annons
Annons


SÅ TYCKER JAG OM ALKOHOL!


Fick den här frågan som jag tycker är väldigt lämplig att ta upp en sådan här dag då många ligger bakis…

Jag undrar om du dricker alkohol? Det måste väl ändå vara det sämsta man kan tillföra sin kropp? Dricker du ett glas ibland eller avstår du helt? 
Hälsningar
LBM

Annons

SVAR: Ja du det gör jag men bara ca 2 gånger under ett år. I år har jag tex druckit 1 gång hittills för att fira en av mina bästa vänner som skulle gifta sig. Hade verkligen kanonkul den kvällen 🙂 Men för mig är det verkligen antingen eller. Jag dricker ALDRIG 1-2 glas vin lite här och där. Finns många anledningar till det.

1. Jag tycker alkohol är fruktansvärt äckligt! Har inte smakat på någon alkoholhaltig dryck som jag tycker varit god så jag ser ingen anledning till att dricka om jag inte tänkt bli full som en kastrull för det tycker jag kan vara riktigt kul! 🙂

2. Jag har inte tid! jag jobbar så mycket och även under helgerna och det skulle inte funka att bli lite bakis eller seg!

3. Sedan det viktigaste! Alkohol är ett gift som jag absolut inte vill utsätta min kropp ofta för. Alkohol är nedbrytande för musklerna och när man tränar bryter man också ner musklerna vilket gör att det tar ännu längre tid för musklerna att återhämta sig. Därför brukar jag aldrig träna samma dag som jag vet att jag ska dricka och heller inte dagen efter!

Att ha den här livvstilen som jag har kan ibland vara jobbigt då det är svårt att umgås med endel vänner då helgerna oftast består av fest. Visst kan jag gå på fest nykter men tycker inte alls att det är särkilt kul! Men som sagt så tar det emot att dricka då jag tycker det är så fruktansvärt äckligt och det känns bara fel i hela kroppen! Jag har festat i mina dagar och kommer att festa några gånger till i mitt liv men då vid väldigt utvalda tillfällen! För alkohol är en drog och påverkar inte kroppen på ett bra sätt på något vis men som sagt 2 gånger om året kan det vara kul…

Här är några bilder från min ”partperiod”. Gillar dem inte men jag bjuder på dem 😀

 

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar