Annons
Annons


SÅ STOLT!


I måndags hade min älskade man event för att fira lanseringen av hans bok. WOW vilket event det blev! Jag kom dit 18.00 och pratade konstant med folk till 21.30. Då var jag tvungen att sätta mig i en taxi hem för jag var HELT slut både fysiskt och psykisk! Haha. Var så mycket folk jag kände på plats och andra härliga människor som ville komma fram och gratulera och prata vilket var superkul!

Annons

Jag och Mini redo för event 🙂

På plats fanns dessa färgklickar + en station där man kunde fixa naglarna. Alla killar hade förtur på den och så kul att så många killar faktiskt fixade naglarna. Alex går ju och gör det regelbundet så det är lite hans grej så väldigt kul att han hade med det på eventet.

Bästa Lisa och hennes Alexander.

Träffade även gulliga Denise och hennes Linus som ska ha en liten kille 5 veckor innan oss. Så himla roligt!

 

Kan bara säga att jag är jättestolt över Alex och det fina tal han höll på plats. Så duktigt och har ni inte läst boken tycker jag ni ska göra det! Ni hittar den här!

11 kommentarer till “SÅ STOLT!”

    1. Köpte dem på River Island för typ 4 år sedan. Men kan verkligen tipsa om att kolla in deras skor. Köper typ alla mina där 🙂

  1. Godmorgon Ida! Ville bara skriva att från att aldrig lyssnat på en podd, har jag nu legat i solstolen och lyssnat på alla avsnitt av Sånt är livet. Ni är helt underbara 😃 Är ganska stressad över skolan just nu och ni har verkligen fått mig på bra humör och jag har kunnat slappna av. Hoppas ni hinner med podden även när Mini är ute. Kram till er och lycka till med allt❤️

    1. Godmorgon bästa och vad kul att höra! <3 Vi ska försöka få podden att rulla även när Mini kommer också 🙂 Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar