Annons
Annons


SÅ OFTA TRÄNAR JAG MIN MAGE


SVAR-PÅ-KOMMENTAR

Hej Ida! Jag undrar hur ofta du tränar magen? På din blogg så får man ju sällan se att du tränat magen eller magövningar tycker jag, varför är det så? Eller har jag missuppfattat detta men jag tycker du mest lägger upp ben och rump pass! Å andra sidan ser det verkligen ut som att du tränar magen mycket eftersom den ser så vältränad ut.

Annons

Skulle du kanske kunna ta ett inlägg och skriva några magövningar som du tycker ger bra resultat, utöver de vanliga (plankan, situps ex.) tack för den bästa bloggen! Kramis.

SVAR: Hej fina du och tack för din kommentar! Det stämmer faktiskt, jag tränar sällan magen för sig utan ser till att verkligen aktivera den i alla andra övningar som jag gör. Efter att ha gjort tex. massa marklyft och utfall så kan jag verkligen känna att magen har fått jobba ordentligt! Sedan så tränar ju jag Pole Dance 1-2 gånger i veckan och där får magen sig verkligen en omgång när man övar på alla tricken. Gör också mitt specialdesignade träningsprogram där det är ganska mycket fokust på just bålstyrkan och det har verkligen gett ett bra resultat.

Sedan så känner ibland verkligen för att köra ett riktigt brännande magpass och då är detta pass ett av mina favoriter…

[youtube id=”UW0ZxTlPGlY”]

Glöm inte att prenumerera på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness

18 kommentarer | Translate


Annons
Laddar