Annons
Annons


SÅ JÄVLA GÖTT!


På gymmet och har precis kört klart ett benpass. Ursäkta ordvalet men FAN vad skönt! Första passet denna veckan pga. att jag haft så mycket inbokat. Jag mår verkligen inte bra om jag inte får röra på mig. Kroppen känns liksom igentäppt och som att allt stannat. Men nu jäklar har blodcirkulationen kommit igång igen. Hoppas på att kunna köra ett pass imorgon också så jag går ihop veckans 2 pass som är mitt mål.

Annons

Nu ska jag hem och städa lägenheten och sedan ska jag ut till Alex mamma och fira honom då han fyller år 😍 mys!

Ha en magisk fredag!

2 kommentarer till “SÅ JÄVLA GÖTT!”

  1. Hej Ida! Har du opererat dina bröst? Det ser verkligen ut så. Inget illa menar i denna kommentaren, tycker du har jättefina bröst oavsett storlek! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar