Annons
Annons


SÅ HÅLLER DU MAGEN PLATT UNDER SEMESTERN


20140701-234156-85316010.jpg

Den vanligaste frågan jag får just nu är hur man håller magen platt under semestern?

– Mitt första tips är det som de flesta inte vill höra och det är att försöka undvika äta så mycket gluten, mjölk och socker.

Annons

Det är saker som ofta gör magen lite svullen.

– Mitt andra tips är att ta Cellenzym <– LÄNK till varje måltid. Det är enzymer som hjälper till att bryta ner maten. Har man en känslig mage som ofta blir uppsvälld efter maten så kan det här vara kalas att ta. Själv tar jag 2 st innan varje måltid.

– Mitt 3e tips är att ta Lactovitalis <– LÄNK för att tillsätta goda magbakterier för att hålla magen i form. De här är ett måste när jag åker utomlands.

Båda de här 2 är med mig här nere i Barcelona.

The most common question right now is how to keep stomach flat during holidays? My first tip is to avoid gluten, dairy and sugar which often makes the stomach a little swollen. My second tip is to take Cellenzym which help to break down the food.I take 2 before every meal.My 3rd tip is to take Lactovitalis that is good bacterias to keep your stomach calm. 

 

13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar