Annons
Annons


SÅ GALET TAGGAD PÅ LIVET


Vänner jag är så sjukt taggad på livet just nu! Det är så galet mycket kul som kommer hända framöver.

.

Just nu planeras det för fullt inför helgens träningsevent jag ska hålla på

Annons

Vici Athletics. Jag är så taggad och det kommer bli så galet bra. Schemat kommer se ut så här…

– Träningspass med mig och de grymma killarna på Vici Athletics.

– Lunch serverad från bästa Doctor Salad.

– Kostföreläsning med Holistic.

– Yoga med Viktor Frih.

– Fika från Doctor Salad.

.

Förutom denna grymma dag kommer alla få med sig en grym goodibag som är sponsrad av PUMA, Holistic, VitaCoco, MyBkr och Invisibobblen. Om ni frågar mig så är det här den mest perfekta goodiebagen ever men alla mina favoriter! Lycko er som ska vara med på eventet säger jag bara och stort TACK till alla sponsorer 🙂

.

Här har vi några av teamet som kommer vara på plats i helgen.

crossfit7

.

Helgen efter igen så kommer jag dra till Portugal på surfläger med LaPoint för att filma in hela 20 avsnitt till min youtubekanal. Hur coolt är inte det? Ni prenumererar väl på min youtubekanal så ni inte missar detta? Om inte så gå in HÄR och gör det 🙂

.

Undertiden jag är nere i Portugal och surfar kommer något stort att hända här på bloggen. SÅ jäkla taggad på det och att få berätta för er om den stora planen!

 

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar