Annons
Annons


SÅ BOOSTAR DU DITT IMMUNFÖRSVAR


Vill du ha tips på hur du håller dig frisk i höst? Läs min krönika ”Så boostar du ditt immunförsvar” HÄR!

5 kommentarer till “SÅ BOOSTAR DU DITT IMMUNFÖRSVAR”

  1. hej Ida, jag har vädligt känslig mage och den reagerar väldigt lätt på vad jag äter, därför har jag lagt godis och sötsaker på hyllan. Men magen är fortfarande inte ok, har hört mycket om att laktosfri/glutenfri kost ska göra mycket för magen men är inte riktigt hundra på min research eftersom det är lite svårt att förstå. Jag undrar om du tycker laktos/glutenfri kost är något som är värt att testa med tanke på att min mage fortfarande inte är hundra procent och eftersom jag inte vill äta tabletter för att magen ska bli ok. Hur skulle du gått till väga?

    1. Det är absolut värt att testa. Oftast är det mjölk och gluten som ställer till det. Blir det inte bättre med gluten och laktosfritt så testa helt mjölkfritt. Lycka till och berätta gärna hur det går 🙂

  2. Hej Ida! Jag dricker din drink med vatten, kokosvatten, citron och ingefära och undrar om man kan göra iordning den på kvällen och ha den i kylskåpet? Eller blir den dålig eller blir den sämre då?
    Tack för Sveriges mest inspererande blogg! 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar