Annons
Annons


SÅ ÄTER OCH TRÄNAR JAG UNDER SEMESTERN


20140723-144523-53123708.jpg

Efter dagens tuffa benpass svalkade jag mig i poolen. SÅÅÅ nice! // After todays leg workout I had to cool down in the pool. SO nice!

Många har frågat hur jag tänker med träningen under semestern/sommaren och när jag är ute och reser och så tänkte förklara lite hur jag tänker…

Träning för mig är inte något jag gör i perioder utan det är en del av mitt liv och min livsstil som jag gör regelbundet året om. Bara för att jag har semester eller för att jag reser så betyder inte det att jag totalt stänger av. Träning är något som får mig att må bra och att gå till gymmet i lugn och ro i flera timmar är värsta semestern och avslappningen för mig. Jag älskar det! Dock så kan det vara lite svårt när man är ute och reser att hitta ett gym, men det är inga problem. Jag behöver inte köra tunga gympass utan för mig så är en lång promenad, yoga eller en liten cirkelträning på hotellrummet toppen, bara jag får röra på mig.

Vill ni ha tips på bra cirkelpass ni kan göra hemma eller på resande fot hittar ni det på min youtubekanal HÄR.

you

Angående kosten så håller jag exakt samma kost när jag har semester som när jag inte har det. Jag äter bra näringsrik mat till 80% medan jag 20% unnar mig det jag vill ha. Dock äter jag helt glutenfritt och i stort sett mjölkfritt då jag inte vill få problem med magen.

During summer/holiday I try to keep my training and food as I normally do. I train 4-6 times/week and eat healthy 80% and 20% what ever I want. If I travel it´s hard to find a gym then I do power walks, yoga and circuit workouts. You can find a lot of different   circuits on my youtube channel HERE, do not forget to subscribe.

Hur gör ni under semestern? Tränar ni regelbundet? Hur ser kosten ut? // How do you do dunig summer/holiday? Do you train regulary? How does your diet looks like?

Annons
30 kommentarer | Translate


Annons
Laddar