Annons
Annons


SÅ ÄTER JAG UNDER EN DEFF


Svar på kommentar…

Grymt jobbat med PWn! 🙂 Har en fråga om fettførbrænning. Æven om jag vet att all kost och træning ær indivudell, så undrar jag om træning på morgonen innan frukost ær det som du anser brænner mest? Tar du någon proteinpulver eller aminosyror innan?

Jag tycker att det ær vældigt tufft att træna innan frukost, blir alldeles matt och njuter inte av træningen.

Annons

Tror du att det ær en vanesak? Att jag måste køra några gånger innan frukost før att vænja mig?

Gør gærna ett inlægg om vad du æter en dag nu nær du ska ”superdeffa”! Tack før all inspiration, motivation och pepp du ger mig till att få en starkare och mer væltrænad kropp!!!

SVAR: Hej och tack snälla för din kommentar!

– Det här med att träna innan frukost är det alltid delade meningar om. Jag personligen tycker att jag får mycket bättre resultat (om man ska deffa eller gå ner i vikt) av att gå innan frukost då kroppen kommer snabbare in på fettförbränning. Äter man frukost först så använder kroppen frukosten som bränsle först innan den går in på fettförbränning.

– Innan jag går ut så tar jag lite olika tillskott på vitaminer, mineraler, omega3 och ett glas ljummet vatten med pressad citron i (när jag är hemma tar jag även L-glutamin). Det håller man sig på en stund in i promenaden.

– Dock gillar jag inte att köra ett hårdare träningspass som ex. styrketräning innan frukost då jag inte skulle klara av att prestera på den nivån jag vill utan energi i kroppen. Känner man så tycker jag att det är mycket bättre att äta innan man tränar för att kunna köra fullt ut och få ut så mycket som möjligt av sitt träningspass.

– Jag äter väldigt olika varje dag och jag vill inte påstå att jag går på någon superdiet då jag endast äter torsk, äggvita, proteinpulver och broccoli 😀 Jag ser till att äta 5-6 gånger om dagen och helt ”ren” mat.

En dag skulle tex kunna se ut så här:

Uppstigning: vitaminer, mineraler + 1 glas citronvatten.

PowerWalk 50 min

Frukost: Glutenfri havregrynsgröt med äggvita och 1/2 skivat äpple + 1 ägg

Mellis: några naturella nötter.

Lunch: Sallad + lax

Mellis: Någon sked jordnötssmör.

Lätt Styrketräning med många reps

Middag: Omelett + sallad

Kvällsmat: Proteinshake på ONE BAKE och mandelmjölk.

Jag väger/mäter aldrig någon mat då jag tycker det är onödigt och man kan komma in i dåliga/farliga banor av det. Jag är heller inte rädd för att få i mig nyttiga fetter så som kokosolja, avokado, nötter, getost, ägg mm. och blir jag hungrig så äter jag bara mer fast bra mat. Så någon överdriven superdiet är det inte, utan bara en extra morgonpromenad och lite renare mat än vanligt.

13 kommentarer till “SÅ ÄTER JAG UNDER EN DEFF”

 1. Jag tror inte kroppen hinner bryta ner frukosten och använda den som energi till passet efter frukosten. Det tar sin lilla tid 🙂

 2. Vad är det för glutenfri havregröt du äter?:) tänkte dra ner på gluten men äter havregröt varje morron.

 3. Tack för svaren! 🙂 Det jag menade med ”superdeffa” var att jag antog att du ville och det var möjligt att maximera deffandet pga den korta tid du har innan fotograferingen, men det kanske var ett felaktigt antagande av mig 🙂 Oavsett tack för snabba svar! Ska testa att köra på pw innan frullen en vecka innan jag drar till Barcelona!!

  1. Nej det var nog mer jag som fick dig att tro det med mitt första inlägg då jag var ganska otydlig. Men faktiskt så ser jag redan lite skillnad så de där promenaderna gör verkligen susen 🙂

 4. Har också svårt för att bege mig ut innan frukost, då jag tycker om att ta det lugnt och äta en god frukost direkt på morgonen. Men som sagt, man vänjer sig nog 🙂

  1. Ja mitt morgonhumör är inte alltid det bästa och jag tvekar varje gång innan promenaden men när man väl kommer iväg så är det så skönt 🙂

 5. Bra inlägg!! 🙂 Får man fråga vad det är flr vitaminer och mineraler du äter på morgonen?

  Carolina
  carolinas.webblogg.se

 6. Kan du inte göra ett inlägg om tillskott? Vilka vitaminer och mineraler du tar genom tillskott och vad varje vitamin/mineral tillför för nytta i kroppen? Är ju en hel djungel:(

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar