Annons
Annons


RYGGTRÄNING MED MIN BABE


IMG_2589.JPGIMG_2591.JPGIMG_2592.JPGEn dag utan min powerpingla Alexandra klarade jag innan jag sknade henne för mycket! Haha! Igår möttes vi upp på gymmet för att köra ett ryggpass tillsammans. Blev inte så mycket träning i Marocko så det var verkligen kul att vara tillbaka och lyfta lite vikter på gymmet även om det var galet tungt då jag har känt mig svag och lite skakis efter resan. Tror det beror på sömnbrist och för lite mat så är snart tillbaka på banan igen. Vi hade i alla fall kul på gymmet och körde passet nedan…

English: One day without my power girl Alexandra and I already missed her to much! Haha! Ysterday we met at the gym for a back workout. We did not work out so much in Marocko so it was really nice to be back at the gym and lift some weights. My body was really tired and shake and I think its because of to little sleep and food but in a few days I will be back on track. Anyway we had so much fun and you can see my workout below…

2 pull-ups X 10

Superset: 5 lat pulldown wide grip + 5 lat pull-down supinated grip (Video on my Mikz channel) X 3

Superset: 10 rotation/side + 10 one arm lat pull-down X 3

15 back raises X 3

Practicing on my handstand

 

Annons

 

 

14 kommentarer till “RYGGTRÄNING MED MIN BABE”

 1. Hej Ida!

  Kan du skriva ett inlägg om träningsskor? Vad har du för några (flera olika?) och hur funktionella/prisvärda är dem? Jag kan inte göra knäböj utan tyngdlyftarskor med klack, men vissa föredrar ju platt sula eller kör på vilka sneakers som helst som är snygga eller bekväma. Hur tänker du?

  1. Hej Anna! Jag ä ingen skoexpert då jag enbart går efter utseende och hur sköna de är p min fot. Just nu har jag fler från Puma, ett par från Adidas och 2 från Nike. Gillar alla men Pumaskorna Faas 600 passar bäst för löpning på min fot 🙂

 2. Hej!
  När jag kör med hantlar får jag ibland kramp i händerna. Gärna vänster hand, vilket jag tror det beror på att jag är högerhänt. Men vet du vad krampen kan bero på och hur jag kanske kan motverka det? Dricka vatten är jag jättenoga med så tror inte det är vätskebristkramp.
  Tacksam för svar. =)

 3. Hej! Det är så inspirerande att läsa din blogg!!! Älskar alla recept och tips! Jag har en liten fråga. Jag har alltid varit smal och mitt problem är att mina höftben sticker ut, har du något tips för det? Jag äter all mat så att jag får i mig allting men jag vet inte vad jag ska göra!!
  Kram och tack för en underbar blogg!!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar