Annons
Annons


RYGG OCH BÅL CIRKELTRÄNING


IMG_2329.JPGGod kväll kära vänner! Jag sitter här med världens träningsvärk och vet inte hur jag ska lyckas ta mig igenom kvällens Pole Dance pass? Har inte kört på över 2 månader och känner mig otroligt svag för tillfället då jag tror jag tappat en hel del muskler under semestern då jag inte tränat styrketräning regelbundet + att jag varit sjuk.

Annons

MEN det är nästan lite nice för då har jag helt plötsligt massa saker att jobba på. Igår var jag på gymmet och körde en liten cirkel med övningar som stärker upp ställen jag är svag på i rygg och bål. Riktigt härligt pass som ni kan se nedan. Nu ska jag ladda inför Pole med en stor skål 2 bananer, acai och proteinpulver. Mums! Love, I

//English: Good evening my friends! I am so sore in my whole body and I don’t know how I will make tonights pole dance class? Haven’t been training pole since 2 months and I feel really weak. I think I´ve lost strength and muscles during holiday because I did not do weight lifting regularly + I´ve been sick. Yesterday I was at the gym and did a circuit workout that you can see below. It was really nice! Now its time for an acai bowl before my pole class. Yummie! LOve, I

Circuit workout Back and core

10 ”svärdet” Cable cross

10 Swiss Ball Rollout 

10 core rotation cable cross

15 Swiss ball jackknife

10/side one arm lat pulldown

30 bicykle crunches

1 min rest

X 5

 

12 kommentarer till “RYGG OCH BÅL CIRKELTRÄNING”

 1. OMG vilken underbar kropp du har tjejen. så fin och jag bara älskar dina övningar. Kör bara kör! 🙂
  Sitter också med världens träningsvärk, kombinerar Olga Rönnbergs träning med dina övningar också. Hoppas på ett bra resultat.
  Ha en bra kväll finis.

 2. Hade inte tackat nej till de musklerna.
  Har precis börjat min ”resa” men det är så kul. Blir så grymt taggad av alla er tjejer som bloggar om er träning 🙂

 3. Var köper du acai någonstans? Finns det på någon särskild internetsida som du kan rekommendera? Och hur äter du det? Bor i Helsingborg och här finns väl inte direkt världens största utbud, men har ätit det utomlands i typ froyo osv och det är ju såååå goot, plus supernyttigt haha!

 4. Hej! Jag tänkte bara kolla om du eller någon här har erfarenhet av att studera/resa utomlands och kan hjälpa mig? Har ingen aning om vart jag ska åka! Har förklarat mina funderingar på bloggen. Kram på er!

  /Josefin

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar