Annons
Annons


RUSSIAN SQUAT ROUTINE – FRONT SQUATS


squats-front-squatsfront-squat

Shoes – HERE // Shorts – Gina Tricot // Hoodie – HERE (Adlinks)

Hej hjärtan! Sitter här och taggar inför dagens benpass med att kolla på bilder från Portugal. Alltså hur nice ser det inte ut att kunna träna i shorts?! Tycker den svenska sommaren ska skynda på lite så man kan köra i shorts snart 🙂 I alla fall så ska jag köra mina front squats i russian squat routine som jag kör efter just nu.

Annons

Tycker det är så bra att följa ett strikt schema när jag tränar så jag alltid vet vad jag ska göra så har ni dåigt med motivation, testa det. Just nu köra jag efter det squats schemat som är 3 gånger i veckan och sedan kör jag också efter mitt löpschema 2 gånger i veckan. Snart är båda dock slut och måste hitta på något roligt för att hålla motivationen uppe. Någon som har tips på ett bra och roligt schema man kan följa så hojta till? 🙂 Jag är taggad på att testa något nytt och det spelar inte så stor roll vad det är egentligen. Nepp nu ska jag äta lite choklad och tagga till! Wohoo rumpan, nu kör vi! Puss, I

//English: Hi sweeties! Looking at pictures from Portugal and longing for the swedish summer to start so I can wear shorts! haha. Anyway I will soon go to the gym for a butt and leg workout and today I will do my front squats in the russian squat routine I follow. So nice to follow a schedule! I do the squat schedule 3 times/week and then my run schedule 2 times/week and its a perfect combo. Both of them are running out so now Im looking for a new workout schedule to follow, any tips? Love, I

 

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar