Annons
Annons


ROCKBJÖRNEN 2017


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Foto: Eero
Nättröja HÄR (reklamlänk via Apprl) // Jeans HÄR (reklamlänk via Apprl) // (adlinks)

God morgon hjärtan! I tisdags kväll gick jag på Rockbjörnen tillsammans med Jasmine Kara. Lärde känna henne under inspelningen av Fångarna på fortet och vi klickade med en gång. Den tjejen är helt fantastisk och hon sprider så mycket positiv energi!

Annons

Fick faktiskt frågan från början om att dela ut pris men velade för länge pga. jag inte visste om jag vågade. Nu ångrade jag mig! Så fett hade det varit att göra det, vilken stämning det var på plats! Tyvärr såg jag inte så mycket av uppträdandena då vi hängde i VIP-rummet och där från såg man inte scenen utan man fick kolla på storbildsskärm. Men det gjorde inget då jag hittade så många underbara människor att prata med. Väldigt kul att träffa på massa youtubers som jag aldrig snackat med men som jag kollat på. Det känns verkligen som man känner dem fast man aldrig setts. Haha så kul.

KL 22.00 bestämde jag, Jasmine och Daniel Paris oss för att traska hem. Nykteristerna kastade in handdukarna 😀 haha. Vi tog istället en liten kvällspromenad och snackade om livet, mycket trevligare 🙂

Nej nu ska jag få i mig lite frukost innan jag ska iväg på möten. Ha en fin dag älsklingar! Puss, I

6 kommentarer till “ROCKBJÖRNEN 2017”

 1. Hej Ida! Tack för en bra blogg och för dina vloggar!

  Jag tänkte fråga dig om din kost. Är du aldrig svullen längre? Jag har hört att söt frukt och typ fett (pumpakärnor) inte funkar ihop? Hur tänker du när det kommer till kombinationen av mat?

  Hur mycket vatten har du i dina smoothies och använder du proteinpulver varje dag? Och isåfall har du proteinpulver och tre bananer och mango?

  Har du hört talas om Fitline och isåfall vad tänker du kring det?

  Vad väger du och hur lång är du? Du är så snygg!
  Kram

 2. Ååh vad glad jag blir när jag läser att ni är nykterister!! Jag är själv det och tycker det är så fantastiskt när profiler som ni tre också är det!! Vilka föredömen!!
  😀
  Ha en härlig söndag!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar