Annons
Annons


RESULTAT AV MSM


msm-holistic


question-answer

Yey, äntligen!! Nu har jag beställt vassleprotein, så nyfiken på att prova det 🙂 Köpte även mer MSM, jag har ätit det ungefär lika länge som du. Kan inte du berätta lite om hur det har funkat med MSM för dig? Jag är väldigt nöjd då både mina naglar och mitt hår växer som ogräs. Kram!

Annons

SVAR: Hej finis! Vad kul att du uppskattar den fina rabatten 🙂 Jag har nu använt MSM sedan i våras och jag älskar det! I början mådde jag riktigt illa om jag ska vara ärlig men det har nog att göra med att jag tog en matsked istället för en tesked. Haha. Det är ju också vanligt att man får utrensningssymtom som illamående, huvudvärk mm när man börjar då MSM är väldigt utrensande. Jag måste säga att jag känner mig mjukare i kroppen och får inte lika mycket träningsvärk och har inte lika stel nacke som innan fast att jag har rest och jobbat vid datorn mycket. Sedan så hjälper MSM mig att hålla igång magen och det är magiskt! Tar en extra stor dos MSM om jag ska flyga då långa flygresor kan göra att magen helt stannar, men har inte märkt av det alls fast jag rest massor i sommar. Hår och naglar har också växt snabbare. Just nu tar jag 1 tsk om dagen men ska nog testa att ta 2 tsk/dag snart för att se vad som händer 🙂

Någon annan som testat MSM? Berätta gärna om ni märkt någon skillnad? Kram, I

//Question/answer in swedish. Use google translate.

6 kommentarer till “RESULTAT AV MSM”

 1. Wow vilken bra produkt, måste självklart prova för jag behöver både bättre mage, bra naglar och även hår. Så det här låter ju som något gjort för mig nästan. 😉
  Tack för en fin rabatt!!

  1. Ja MSM är verkligen magiskt men som sagt gå sakta fram och bli inte rädd om du mår illa i början 🙂 KRamis

 2. Hej bästa Ida! 🙂
  Har köpt msm från ett annat hälsomärke, men tycker verkligen det smakar skit. Får typ för mig att alla smoothies å bowls jag blandar det med tar åt sig av smaken haha.. Hur tar du msm, nått tips? :))

  Emma

  1. Ja gud det smakar verkligen skit så förstör inte dina smoothies utan blanda det i lite vatten och shotta. Då går det snabbt över 🙂 Haha. Kramis

 3. MSM är sjukt bra! För mig har håret blivit sjukt tjockt och fint, har även fått starkare naglar! Det är nog väldigt individuellt hur Msm verkar i kroppen och vilka resultat man får! Men det är bra med Msm överlag så jag tycker alla borde prova det 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar