Annons
Annons


REPA, JOBBA, RUMPA


Puh vilken dag! Körde först ett ”litet” dansrep med Celina på dryga 5 timmar. Shit vad duktiga vi varit idag, speciellt Celina som stått ut med min sega hjärna och kropp idag! Bästa Celina <3

Jag, Gathania och Celina innan ett gig…

Annons

Efter det drog jag raka vägen till World Class Vasastan för att jobba, svara på mail, skriva ut konsultationspapper och skriva min presentation som ska ligga uppe på World Class hemsida.

När det var färdigt körde jag på med ett benpass med fokus på baksidalår och rumpa. Härligt! Skadade mig i min höger hamstring för 2 år sedan och känner fortfarande av det. Eller skadan är läkt men har inte skött det rätt från början så jag har fått en ärrvävnad som gör att min hamstring känns helt stum (går inte att stretcha längre) och jag har svårt att hitta kontakt med muskeln ibland. Men idag kände jag att jag fick bra kontakt och jag körde ganska mycket excentrisk träning så jag får nog räkna med lite träningsvärk några dagar framöver. Härligt härligt!

Nu ska jag stretcha lite, hoppa i duschen och sedan mata mina baksidor och rumpa så de växer ;D

2 kommentarer till “REPA, JOBBA, RUMPA”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar