Annons
Annons


RENA LYXEN


Vi har det så galet bra här och det är värsta lyxen att jag varje dag för köra skiten ur tjejerna 🙂 Wihoo. Dagarna är hektiska med massa filmning från morgon till kväll men det är bara roligt och jag njuter av tiden.

Annons

Idag har även solen kommit fram och det är supervarmt och skönt så lite tandning vid poolen blir det idag innan det är dags för eftermiddagspasset.

Hur är Sverige? Har ni någon snö?

English: We have it so amazing here and I really love to train the girls hard every day 🙂 Wihoo. The days are hectic with lots of filming from morning to evening but it´s just fun and I enjoy the time. Today the sun is shining and it´s really hot so I´m gonna get som tan before it´s time for the afternoon workout.

.

Clothes and shoes: PUMA

5 kommentarer till “RENA LYXEN”

 1. Så fin är du!!!

  Följ gärna med i min blogg om livet på behandlingshem! Under nio år har jag haft depressioner, självskadebeteende och anorexia och varit inlagd på sjukhus i långa perioder.

  Nu har jag hittat tillbaka till livet och mår bra! Idag stöttar jag och motiverar människor med psykisk ohälsa och inspirerar till ett friskt liv!

  http://enflickasomarstark.blo.gg

 2. Ååh vilken fin bild på dig och jättefina träningskläder, verkligen<3Din kropp ser så vältränad & hälsosam ut! Här hemma i Sverige har snön börjat försvinna och de känns varmare och börjar bli nästan lite vår faktiskt!!! Joo, det jag undrar är om du kan lägga in mer vecko-utmaningar för oss som inte kör spring utmaningen.. Håller på med dans två gånger i veckan, och de andra passen vill jag fokusera på styrketräning!!

 3. Hej! Jag undrar hur lång tid det tog för dig att verkligen se tydliga resultat från din träning? Har själv hållit på aktivt i 1-2 år nu och självklart ser jag resultat, men saknar de där förbannat snygga magrutorna…:/ Har hört att för en plattare mage är det den djupa magmuskeln som ska tränas, vad har du för övningar för att träna just den muskeln? Ha de så bra på resten av resan, kramar!!

 4. Snygg-Ida, du är så fin i chockrosa! Jag undrar om det kommer ett svar från kiropraktorn snart angående ”knak/klick” i höften? Vi var flera som ställde den frågan nämligen så tänker att den borde kommit med? Kram!

 5. You go girl! 🙂 Grym! Jag önskar dock också att jag kunde träna längre tid någongång. Jag blir Alltid sjuk. Har nu ”börjat om” med träningen igen, allt kändes hur bra som helt. Började inte för tungt utan tog de lugnt första veckan. Och nu en vecka senare ligger jag i hög feber. Så här är det alltid, och jag tappar alltid motivationen så jag aldrig kan ge allt. Vet du vad detta kan bero på?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar