Annons
Annons


REKLAMMÄRKNING


Hej älsklingar! Tog bort gårdagens inlägg om hormonobalans då jag fick en kommentar om reklammärkningen och att den var i minsta laget.

Det är nämligen så att vi på Metro fått en ny funktion på reklammärkning av Metro där vi bara kan klicka i en knapp och skriva vilket företag vi gör reklam för. Gjorde det på detta inlägg så ni kan se en svart rand längst upp som sedan följer med hela inlägget. Jag själv tycker att det är toppen men om ni tycker det är otydligt så lyssnar jag självklart på er. Vill abosut inte lura er på något vis när det gäller reklam.

Annons

Jag bukar annars när jag länkar till min webshop Welloteket skriva (Alla länkar nedan är reklamlänkar till min webshop Welloteket) eller (Inlägget innehåller reklam för min webshop Welloteket). 

Är det kanske en vanesak för er? Hur vill ni att jag ska reklammärka? Funkar den svarta linjen högst upp som i detta inlägg eller vill ni att jag ska göra som förr? Metro vill att jag använder den då den funktionen då den ska vara godkänd men viktigt för mig att veta då jag inte vill att ni ska känna er lurade så kommentera gärna nedan hur ni känner.

9 kommentarer till “REKLAMMÄRKNING”

  1. För de fast läsarna funkar det säkert fint med Metros funktion, eftersom de vet att den finns där. Måste dock säga att jag tycker knappt den syns eftersom den är så liten. Därför är det kanske bättre som du har gjort innan? 🙂

  2. Den är väldigt diskret, la först inte märke till den.. jag läste det här inlägget i Bloglovin-appen först och där syns den ju inte alls 🙂

  3. Man kan väl inte förutsätta att alla som läser en blogg är trogna följare? Jag tittar in på denna blogg ibland och har verkligen ingen koll på vilka företag Ida är inblandad i. Bra att bannern följer med när man scrollar, däremot så är den så liten att man knappt lägger märke till den. Plus, som någon annan skrev, så ser man ju inget om man läser bloggen i tex bloglovin.

  4. Eftersom den svarta ”bannern” följer med när man scrollar på sidan så tycker jag inte att den är särskilt otydlig. Det hade kanske varit lämpligt för Metro att göra den lite bredare dock, för att göra det ännu tydligare för de som helt enkelt missar den. I annat fall kan du väl göra både som du gjorde förr plus Metros sätt, men enligt mig kvittar det 🙂

  5. För oss som läser bloggen i en app så syns inte nån svart rand.. Så parentes vid länken tycker jag är tydligast. Räcker med att det står ”annonslänk” tycker jag, men vet inte om reglerna säger att man måste skriva vilket ställe man annonserar för..

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar