Annons
Annons


REKLAM I BLOGGAR


475a4287475a4284475a4307

God morgon vänner! Hoppas ni mår toppen, det gör i alla fall jag! Har träningsvärk i rumpan efter gårdagens pass vilket känns fantastiskt 🙂 Men skriver mer om passet imorgon. Nu till en tråkigare grej… Fick en spydig kommentar igår om att jag har så mycket reklam i min blogg så ville ta upp den frågan och ge er en förklaring.

Annons

Som ni kanske har märkt har jag sedan en tid tillbaka skrivit (reklam) mm. i mina inlägg. Det är för att jag har börjat länka saker, kläder, produkter mm. för att spara tid. Om jag inte länkar så får jag annars 100 frågor om vart grejerna kommer från. Gör jag ett träningsinlägg och har på mig kläder får jag frågan vart kläderna kommer från, duschar jag får jag frågan kom vart schampot kommer från, svarar jag på en fråga så är det ofta om kost eller kosttillskott och skulle jag svara ex. ät mer macapulver så frågar folk vart de kan köpa maca om jag inte länkar. Då är det lika bra att länka med en gång och eftersom jag är en av de som följer reglerna så skriver jag ut att det är reklam. Jag skriver ofta reklam fast det egentligen inte är reklam pga. att jag är så nojjig över att göra rätt. Ofta är länkarna till min egen webshop och jag får inte betalt av att länka men visst vi får in pengar i Welloteket om ni köper något men jag kan säga att jag inte tagit ut en enda lön för 2 års arbete med Welloteket då vi investerar allt i nya varor, lokal och personal. Tycker själv att det är lite löjligt att jag hela tiden måste skriva reklam till Welloteket då ni redan vet att det är min webshop och jag kan säga att det även är svårt att komma ihåg då det egentligen inte är någon köpt reklam. Men jag gör mitt bästa för att vara tydlig.

Men nog om det. Varför jag länkar med en gång är för att slippa onödigt arbete i efterhand då jag måste sitta och svara på 100 frågor om vart grejer kommer från. Så nu vet du som undrade det och gillar du det inte så passar kanske inte min blogg dig. Men jag kan säga som så att jag tror alla andra bloggar också innehåller lika mycket reklam bara att de kanske inte väljer att skriva ut det eller så skriver de lite diskret (adlink).

Jag vill också säga att de produkter jag tipsar om är saker jag vill tipsa om och jag läser själv andra bloggar för att få just shoppingtips. De gånger jag glömmer länka mina kläder så får jag direkt mail eller kommentarer om vart tightsen var från. Men jag tror ni hänger med och jag kommer fortsätta vara övertydlig i bloggen och glömmer jag någon gång så säg gärna till 🙂

Har ni önskemål på inlägg så kom gärna med dem också så jag vet vad ni vill läsa om här på lilla älskade bloggen 🙂 Puss på er!

Till dig som gillar kläderna på bilderna ovan: Är det inte ganska störande när jag lägger ut dem utan att skriva vart kläderna är från?

21 kommentarer | Translate


Annons
Laddar