Annons
Annons


RECEPT PÅ VEGANSK POKE BOWL!


God morgon vänner! Jag får ju lite cravings på Poke Bowls nu under graviditeten och eftersom jag inte varken har ork eller lust att lägga pengar på att köpa ute hela tiden så fick jag för mig att laga en här om dagen. Jag freestyleade helt och hållet och det blev så jäkla bra! Därför tänkte jag nu dela med mig av detta mycket simpla recept.

Annons

INGREDIENSER
Lite drygt 1 portion jasminris
1/2 avokado
romansallad
1 morot
Tärnad mango (jag tinade fryst)
Gurka
Groddar
Tofu
Tamaris, curry

Dressing: 1/2 pressad citron, tamaris, lite olivolja, örtsalt, vitlökskrydda

GÖR SÅ HÄR: Koka riset efter anvisningar. Skär upp, hacka och riv alla grönsaker i den mängd du önskar. Stek tofun i ganska tunna bitar i tamares och krydda med curry. Blanda ihop dressingen. KLART! Så himla gott blev det! Faktiskt godare än de jag brukar köpa till och med. Ni måste testa!

Läs också:
Gräddig vegansk pasta
Vegansk linsgryta med grönkål & pumpa
Supergoda veganska våfflor

 

4 kommentarer till “RECEPT PÅ VEGANSK POKE BOWL!”

  1. Haha alltså jag älskar dig, men nu måste jag bara kommentera😂 Det heter Tamari, inte TamariS med s på slutet 🙈 Tamaris är ett skomärke med typ tantskor och jag skrattar varje gång du skriver det eller säger det i en vlogg 😂 Gud förlåt men jag var bara tvungen att skriva😂😂
    Tack för världens bästa youtubekanal, och grattis till graviditeten! Är själv beräknad 15juli med en liten pojke😍
    PUSS

  2. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ www.saramadeleine.se skriver:

    Låter jättegott :D. Får testa detta :).

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar