Annons
Annons


RECEPT PÅ SNABB VEGANSK MIDDAG – POTATISGRYTA MED SALLAD!


La upp denna middagen som jag slängde ihop snabbt på instastory och fick så många frågor om receptet. Gjorde inte efter något recept utan slängde bara ihop men kan ändå dela med mig, men det finns inga exakta mått på något…

Annons

INGREDIENSER:
2 stora potatisar
1/4 sötpotatis
krossade tomater
1/2 pressad citron
en skvätt tamari
färsk basilika, salt, peppar, vitlökskrydda

Sallad, morot, gurka, avokado, groddar, örtsalt

GÖR SÅ HÄR: Skala och skär potatis och sötpotatis i bitar och koka ca 9 min. Häll av vattnet men ha potatisen kvar i kastrullen och blanda ner önskad mängd krossade tomater, pressad citron, hackad basilika, tamari, salt, peppar och vitlökskrydda och rör om någon min under värme. Servera med salladen.

Läs också:
Bananglass
Recept Poke Bowl

Kommentarer till “RECEPT PÅ SNABB VEGANSK MIDDAG – POTATISGRYTA MED SALLAD!”

  1. Åh det såg supergott ut! Jag undrar hur du brukar äta före och framför allt efter träning? Jag tycker det är en djungel då jag vill få i mig protein men inte en massa tillsatser som ofta finns i proteinbars och så… samtidigt som jag vill att det ska gå fort så jag kan ära direkt när jag har tränat klart. Vore tacksam för tips 😊 kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar